Την ώρα που στην Ελλάδα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε παιδιά του δημοτικού για αρκουδάκια που δεν έχουν αρσενικό ή θηλυκό φύλο (ΕΔΩ), τα δημόσια σχολεία του Σικάγο δείχνουν σε όλους τι έρχεται!
Απαιτούν από όλα τα σχολεία της περιοχής να υιοθετήσουν νέα σήμανση σε μια προσπάθεια να καταστήσουν τις τουαλέτες ουδέτερες ως προς το φύλο.
Η πρωτοβουλία, την οποία η CPS αναφέρει ως “μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την ισότητα των φύλων”, απαιτεί από τα σχολεία να εμφανίζουν επιγραφή έξω από τις τουαλέτες ενημερώνοντας τους μαθητές, είτε είναι αγόρια είτε κορίτσια, ότι μπορούν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα που ευθυγραμμίζεται με την ταυτότητα φύλου τους.
«Απαιτούμε από όλα τα σχολεία να υιοθετήσουν νέα σήμανση για να κάνουν τις τουαλέτες μας πιο χωρίς αποκλεισμούς», έγραψε η CPS σε tweet ανακοινώνοντας την αλλαγή. “Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την ισότητα των φύλων για τους μαθητές και το προσωπικό μας.”
Δείτε το βίντεο:
Θυμηθείτε τι είπε προσφάτως η κα Σακελλαροπούλου:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απτόητοι οι Ρώσοι σημείωσαν ακόμα μία σημαντική επιτυχία στο μέτωπο
- Τρία κομβικά σημεία για το μέλλον της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Πάτρας ανακοίνωσε ο Κ. Κυρανάκης
- ΥΠΑΑΤ: Πώς μπορούν οι αγρότες να κάνουν διορθώσεις – ενστάσεις για τις επιδοτήσεις
- Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Μαδούρο σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή για τη Βενεζουέλα
- Ουκρανοί απείλησαν κοπέλα επειδή… τραγουδούσε στα ρωσικά, vid
- ΓΕΕΘΑ: Ολοκληρώθηκε η άσκηση «Loyal Dolos 25» στην περιοχή της Θεσσαλονίκης
- ΠΑΣΟΚ: Άλλο ένα επεισόδιο συγκάλυψης, κάθε φορά που ο έλεγχος φτάνει στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου
- Η Ζαχάροβα καλεί την Βρετανία να πει τι έκανε ο στρατιώτης της που σκοτώθηκε στην Ουκρανία
- Συνεχίζει ο Ρούτε: «Προετοιμαστείτε για μεγάλο πόλεμο, σαν αυτό που έζησαν οι παππούδες μας», vid
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ καλεί τους Ευρωπαίους να αυξήσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
Κύρια Θέματα









