Σχεδόν ΟΛΑ στην φόρα!!! Αλλάζουν την πολιτική πραγματικότητα, ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ»

Ο Κένεντι και μία πρώην υπουργός του Μπους εξηγούν πως από την Δημοκρατία το «γυρίζουν» στην χούντα...

Ο Robert F. Kennedy Jr., γιος του Αμερικανού γερουσιαστή Robert F. Kennedy και ανιψιός του προέδρου John F. Kennedy,  εκφώνησε μια ισχυρή ομιλία σχετικά με την απολυταρχική συμπεριφορά που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, καθώς οι παγκοσμιοποιητές και οι ολιγάρχες της Μεγάλης Τεχνολογίας έχουν χρησιμοποιήσει, όπως λέει, με επιτυχία τον ιό της Κίνας και την διαδικτυακή λογοκρισία για να «σχεδιάσουν την καταστροφή» της ελευθερίας και των πολιτικών δικαιωμάτων.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στην Ελβετία την Παρασκευή, ο Kennedy Jr, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Board Children’s Health Defense, εξήγησε πώς οι συντονισμένες προσπάθειες των πολυεθνικών της τεχνολογίας να τον λογοκρίνουν για «παραπληροφόρηση εμβολίων» ήταν πραγματικά προπέτασμα καπνού για να τον φιμώσουν, καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικά κάτι το μπετό σε αυτά που γράφει.

Δήλωσε συγκεκριμένα:

«Με απέκλεισαν από το Instagram λόγω ‘παραπληροφόρησης για τα εμβόλια’ αλλά το Instagram και το facebook δεν μπορούν να μου υποδείξουν έστω μία λανθασμένη δήλωση που υποτίθεται ότι έκανα (σ.σ. τουτέστιν μπαίνει η ταμπέλα HOAX ασχέτως αν υφίσταται ψευδής είδηση ή όχι)».

«Όταν χρησιμοποιούν τον όρο παραπληροφόρηση εμβολίων, τον χρησιμοποιούν ως ευφημισμό για οποιαδήποτε δήλωση που αποκλίνει από τις επίσημες κυβερνητικές πολιτικές. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι αλήθεια ή ψέμα», προσέθεσε ο Kennedy Jr και υπογράμμισε:

«Και ποιος κάνει αυτή τη λογοκρισία; Είναι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε συνεννόηση με τον Μπιλ Γκέιτς, τον [Διευθύνοντα Σύμβουλο της Oracle] Λάρι Έλισον, τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ, τον Σεργκέι Μπριν από την Google και με όλους αυτούς τους τιτάνες του Διαδικτύου. Έχουν κατασκευάσει όχι μόνο την καταστροφή της δημοκρατίας (σ.σ. την αντικατάστασή της με άλλο χειρότερο πολίτευμα πιο απολυταρχικό) και των πολιτικών μας δικαιωμάτων, αλλά και τη μεγαλύτερη μετατόπιση πλούτου στην ανθρώπινη ιστορία – 3,8 τρισεκατομμύρια δολάρια από εργαζόμενους σε αυτούς τους λίγους δισεκατομμυριούχους, πολλοί από αυτούς από την Silicon Valley. Αυτή η πανδημία έχει φτωχύνει τον κόσμο (σ.σ. Ως εκ τούτου θα έρθει ένα παγκόσμιος κράτος για να τους «ταΐζει» με αντάλλαγμα, όπως όλα δείχνουν την ελευθερία».

Τον Κένεντι συνόδευσε η Κάθριν Όστιν Φιτς, η πρώην Βοηθός Γραμματέας Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης υπό τον Τζορτζ Χ. Β. Μπους, η οποία συνόψισε επίσης συνοπτικά πώς οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν το COVID για να επιβάλουν την ατζέντα τους για την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι η πρώτη φορά  στην ιστορία, όπου οι νόμοι της πανούκλας χρησιμοποιούνται για να συγκεντρώσουν τον έλεγχο.

Έλεγχο των μεταφορών, έλεγχο εργασίας, έλεγχο των τραπεζών και τραπεζικών λογαριασμών, έλεγχο όλων των διαφορετικών ειδών κεφαλαίων που συνθέτουν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Αλλά οι νόμοι του κόβιντ, είναι ίσως οι πιο δρακόντειοι στην ιστορία των νόμων της πανούκλας, γιατί όχι μόνο ελέγχουν την εργασία,  τις μεταφορές και τον τραπεζικό τομέα, αλλά τώρα με τις εξελίξεις στην ψηφιακή τεχνολογία, επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχο μέσω του τραπεζικού συστήματος του 100% όλων των περιουσιακών στοιχείων.

Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ;  Για πολλά χρόνια, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγαλώσει σε έναν κόσμο δυτικών δημοκρατιών, όπου έχουμε μια ισορροπία δυνάμεων μεταξύ των τραπεζιτών και του λαού. Οι κεντρικοί τραπεζίτες ελέγχουν την νομισματική πολιτική και ο λαός ψηφίζει ένα εκλογικό σώμα που ελέγχει την δημοσιονομική πολιτική.

Τώρα, αυτό που παρακολουθούμε με τους νόμους του Covid σε όλο τον κόσμο, είναι οι κεντρικοί τραπεζίτες να κινούνται και να ασκούν ουσιαστικά ένα πραξικόπημα, όπου παίρνουν τον έλεγχο της δημοσιονομικής πολιτικής.

Τα διαβατήρια εμβολίων αποτελούν μέρος του πλέγματος ελέγχου οικονομικών συναλλαγών, που θα τερματίσει απολύτως την ανθρώπινη ελευθερία στην Δύση».

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί