Από την αποστολή της Ελβετίας, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αποκλείστηκε ο Στίβεν Τσούμπερ.
Ο διεθνής μέσος ταξίδεψε μέχρι την πατρίδα του, όπου διαπιστώθηκε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στα παιχνίδια με Ιταλία και Βουλγαρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.
Ο Ελβετός άσος αναμένεται σήμερα το βράδυ στην Αθήνα και από αύριο θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του στην «Ένωση», με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21/11, 19:30) για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Με βάση τις εκτιμήσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Τσούμπερ θα πάει συντηρητικά και ατομικό πρόγραμμα μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές και να προλάβει το ντέρμπι με τους Πειραιώτες στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που πήραν από τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος θα δει και τον Τσούμπερ από κοντά για να συζητήσουν για την κατάστασή του.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δικαστήριο δικαίωσε πασίγνωστη εφημερίδα στη δικαστική διαμάχη της με τον Τραμπ
- Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα νίκησε τον καρκίνο και οι οδηγοί της κόρναραν στο δρόμο μετά από μήνυμα που έγραψε!
- Ιράκ: Επίθεση με drones σε συνοικία της Βαγδάτης
- Η Σοφία Λόρεν υμνεί την γυμναστική για την σιλουέτα της
- Σαουδική Αραβία: Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως αναχαιτίστηκαν περισσότερα από 20 drones
- Ιρανός ΥΠΕΞ: Ο πόλεμος πρέπει να τερματιστεί πλήρως και μόνιμα
- Πόλεμος και πετρέλαιο «πνίγουν» τις αγορές – Οι ανησυχίες για επανάληψη του σκηνικού με τα πετρελαϊκά σοκ του 2022 και 2008
- Ιράν: Χιλιάδες πιστοί συμμετείχαν στην προσευχή για τη γιορτή Άιντ αλ Φιτρ, παρά τον πόλεμο
- Ποτέ δεν είναι αργά: Πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο στα 91 της χρόνια! Βίντεο με εκατομ. προβολές
- Τασούλας: «Σε έναν κόσμο που αλλάζει, σε καιρούς αβεβαιότητας, η ποίηση παραμένει σταθερό σημείο αναφοράς»









