Το συμβόλαιο του Τζον Φαν Σιπ ολοκληρώνεται μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, όμως ο Ολλανδός τεχνικός έχει συνάντηση με την ΕΠΟ, προκειμένου να συζητήσει για το μέλλον του στη «γαλανόλευκη».
Η πορεία της Εθνικής ομάδας δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αφού πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ μετά την ήττα από τη Σουηδία, όμως σήμερα θα συζητηθεί στο προεδρείο της ομοσπονδίας το θέμα της παραμονής του Ολλανδού.
Από την πλευρά της ΕΠΟ δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση τουλάχιστον προς το παρόν, όμως υπάρχει θετικό κλίμα για να τα βρουν οι δυο πλευρές και Φαν Σιπ να συνεχίσει στο τιμόνι της Εθνικής ομάδας και μετά το πέρας των προκριματικών του Μουντιάλ.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του λήγει μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο, με την ηγεσία της ΕΠΟ να έχει μεταφέρει την πρόθεσή της να συνομιλήσει με την πλευρά του προπονητή στο τέλος των υποχρεώσεών της ομάδας.
to10
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καλή χρονιά γεμάτη Φως Χριστού!
- Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το 2025 με γέλιο! Νέο βίντεο με τα παρασκήνια του επικού τρέιλερ για τα 100 χρόνια
- Έπεσαν τα πρώτα χιόνια: Στα “λευκά” Πάρνηθα, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Πεντέλη αλλά και Εύβοια, vid
- Παπασταύρου: Οι 10 +1 δράσεις του ΥΠΕΝ το 2025 – Ενεργειακές συμφωνίες και «Απάτητα Βουνά» ανάμεσά τους
- Η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης
- Θεσσαλονίκη: Ευχές με πολίτες και επαγγελματίες για καλή χρονιά αντάλλαξε ο δήμαρχος Στ. Αγγελούδης
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Nα αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν, στηριζόμενοι σε όσα μας ενώνουν
- Το εορταστικό μήνυμα του Ρώσου πρέσβη στις ΗΠΑ προκαλεί «πονοκέφαλο» στους διεθνιστές
- Απολογισμός Τσιάρα για το 2025: Σήμερα κλείνει μια δύσκολη χρονιά, ο πρωτογενής τομέας δοκιμάστηκε έντονα









