Η πρωτοβάθμια μονομελής πειθαρχική επιτροπή της Super League ανακοίνωσε την ποινή της για τα γεγονότα στο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ιωνικό. Οι πράσινοι τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ. Η ποινή να σημειωθεί πως είναι εφέσιμη.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten (31/10, 17:15) και στο ματς της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ (7/11, 19:30).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής
“Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.”: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές.
B/ ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: συνολική χρηματική ποινή, ποσού πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ”.
Πηγή: sport24. gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ξημερώματα Κυριακής αλλάζει η ώρα και γυρίζουμε τα ρολόγια από τις 3 στις 4
- Κ. Μητσοτάκης: “Η Μαρινέλλα αφήνει την Ελλάδα πιο σιωπηλή αλλά και πιο πλούσια”
- Σίγησε η φωνή της Μαρινέλλας – Η ζωή της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού
- Με τον Ιρανό ΥΠΕΞ μίλησε ο Γεραπετρίτης
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Ο ΠΟΥ κατέγραψε απώλειες στον Λίβανο
- Ζαχάροβα σε Δυτικοευρωπαίους: Θα είστε τα πρώτα θύματα του «πυρηνικού εκβιασμού»
- Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στο Τενεσί – Δύο μαθητές νεκροί, vid
- Συρία: Οι καθολικές εκκλησίες της Δαμασκού ακυρώνουν τη λιτανεία της Κυριακής των Βαΐων
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Όλες οι δίκες για τα Τέμπη θα γίνουν-Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί
- Ουκρανοί πολίτες αντιστέκονται στη βίαιη επιστράτευση ανδρών, vid









