Συνάντηση αρχηγού ΓΕΕΘΑ με αντιπροσωπεία του συνδέσμου απόστρατων αξιωματικών Ιππικού – Τεθωρακισμένων

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε, σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου, στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του συνδέσμου αποστράτων αξιωματικών Ιππικού- Τεθωρακισμένων. Όπως ανακοινώθηκε, η αντιπροσωπεία αποτελούταν από τον πρόεδρο του συνδέσμου υποστράτηγο ε. α. Χρήστο Παπαδογεωργόπουλο, τον γενικό γραμματέα αντιστράτηγο ε. α. Χαράλαμπο Μεντεσίδη και τον αντιστράτηγο ε. α. […]

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε, σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου, στο γραφείο του με αντιπροσωπεία του συνδέσμου αποστράτων αξιωματικών Ιππικού- Τεθωρακισμένων.

Όπως ανακοινώθηκε, η αντιπροσωπεία αποτελούταν από τον πρόεδρο του συνδέσμου υποστράτηγο ε. α. Χρήστο Παπαδογεωργόπουλο, τον γενικό γραμματέα αντιστράτηγο ε. α. Χαράλαμπο Μεντεσίδη και τον αντιστράτηγο ε. α. Δημήτριο Κυριάκο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του συνδέσμου καθώς και στον σχεδιασμό για την εξέλιξη του όπλου του Ιππικού- Τεθωρακισμένων.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί