“Η συζήτηση για αποκλειστικά προνόμια εμβολιασμένων πολιτών δεν έχει νόημα παρά μόνο αν ανοίξουν οι εμβολιασμοί για όλες τις ηλικιακές ομάδες”, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας σε ερωτήσεις κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Η κ. Πελώνη, κατά την αρχική της τοποθέτηση, ξεκίνησε με την άτυπη σύνοδο της Ε.Ε.
“Η Ελλάδα όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άτυπη σύνοδο των ηγετών των κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ, φιλοδοξεί να είναι πρωταγωνίστρια σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο στην προσπάθεια οικοδόμησης μιας νέας κοινωνικής Ευρώπης, η οποία δεν θα αφήσει κανέναν πίσω”, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
“Η ανάκαμψη που θα ακολουθήσει την περιπέτεια της πανδημίας πρέπει να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Να αποβλέπει σε περισσότερες και καλύτερες δουλειές αλλά και σε λιγότερες ανισότητες με καταπολέμηση των διακρίσεων”.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βομβαρδισμοί σε πυρηνικό αντιδραστήρα βαρέος ύδατος, σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ
- Το Ιρακινό Κουρδιστάν καλεί τη Βαγδάτη να φροντίσει ώστε να σταματήσουν οι επιθέσεις φιλοϊρανικών “πολιτοφυλακών”
- Έναρξη συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ για την εντατικοποίηση επιστροφών παράνομων μεταναστών
- Στη Βουλή τη Δευτέρα η ΠΝΠ για την επιδότηση καυσίμων και τα μέτρα στήριξης
- Γαλλία: Επικρίνουν δημοσιογράφο που πήρε συνέντευξη από τον Ρώσο ΥΠΕΞ
- Πούτιν: Οι σχέσεις μας με την Ευρώπη βρίσκονται σε κρίση – Εκείνοι στήριξαν το πραξικόπημα στην Ουκρανία, vid
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 3 Απριλίου
- Πιερρακάκης: Οι επιπτώσεις της κρίσης αρχίζουν ήδη να γίνονται αισθητές στην πραγματική οικονομία
- Τραμπ: Ήμουν ο μόνος πρόεδρος που έκανε γνωστικό τεστ, vid
- Στο Βερολίνο θα βρεθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα ο ισλαμιστής ηγέτης της Συρίας









