Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρος Κόπτσης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.
Ο κ. Κόπτσης έκανε λόγο για «άσφαιρα πυρά» αναφερόμενος στις προσφυγές, ενώ υπογράμμισε πως πλέον υπάρχει ειδική πρόβλεψη για την προστασία των διευθυντών σε βάρος των οποίων κατατίθενται μηνύσεις από τους αρνητές των self test. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα καλύπτονται οι δαπάνες για τα δικαστικά έξοδα των εκπαιδευτικών οι οποίοι θα δέχονται μηνύσεις και αγωγές, ενώ γνωστοποίησε πως ήδη υπήρξε δικαστική απόφαση στην Κρήτη που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ατόμου που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά των self test.
«Δεν μπαίνει κανείς στο σχολείο χωρίς αρνητικό τεστ», είπε ο κ. Κόπτσης ενόψει της επιστροφής των μαθητών στα θρανία από τη Δευτέρα 10 Μαΐου, καθώς στόχος είναι «να διασφαλίσουμε την υγεία των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και να θωρακίσουμε τη δια ζώσης λειτουργία των σχολείων».
Επίσης ο κ. Κόπτσης διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Αλέξανδρος Κόπτσης στη Μαρία Σαμολαδά:
(Grtimes)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ολλανδία: Ξεκινούν οι διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού
 - Νέο κόλπο! Μετατρέπουν τα σπίτια από “χρέπια” σε “παλάτια” με τη βοήθεια της ΑΙ για να τα νοικιάσουν
 - ΠΑΣΟΚ: Πολιτική αλαζονεία από την κυβέρνηση η αναβολή της συνεδρίασης για τα ΕΛΤΑ
 - Φρίκη στις ΗΠΑ: Γονείς και γιαγιά βασάνισαν και δολοφόνησαν 8χρονο – Τον βρήκαν σε ψυγείο
 - Αναβάλλεται η προγραμματισμένη κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής για τα ΕΛΤΑ
 - Το κρυφό ταλέντο της Έμμα Στόουν είναι ότι… φέρνει γούρι στον Ολυμπιακό, vid
 - ΕΛΤΑ: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος
 - Σοκ στη Χαλκίδα: Βγήκαν τα μαχαίρια σε συμπλοκή για οπαδικές διαφορές – Νεκρός ένας 23χρονος
 - Εντολή Πούτιν για να εκτοξευθεί περισσότερο η Ρωσία – Ζαλίζουν οι αριθμοί
 - Κακλαμάνης: Τι δήλωσε για τις παρεμβάσεις «γαλάζιων βουλευτών» για τα ΕΛΤΑ και για τον «κόφτη» στη Βουλή
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








