«Είναι εικόνες που μας ενοχλούν και τα περιστατικά διερευνώνται» είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Ερωτώμενη για τα όσα καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα – τον κατηγόρησε ότι οξύνει την κατάσταση ενώ έκανε λόγο και για τρικάκια της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τα όσα έγιναν στην πλατεία – και εάν υπονοεί ότι υπάρχει εμπλοκή του κόμματος στα γεγονότα που προηγήθηκαν ή και κάλυψη από πλευράς του είπε:
«Ο κ. Τσίπρας, ενώ τα νοσοκομεία γεμίζουν ενώ η κοινωνία είναι σε οριακό σημείο, επιδιώκει να δημιουργήσει συνθήκες κοινωνικής έντασης. Επιδιώκει πλατείες νέοαγανακατησμένων όπου υπονομεύονται τα μέτρα. Τα τρικάκια δεν ήταν τυχαία, ήταν της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τυπώθηκαν σε 10 λεπτά» είπε και συνέστησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «συστήσει την τήρηση των μέτρων, αντί να αναζητά σημαίες ευκαιρίας εύκολης δημαγωγίας».
Σε ερώτηση για το εάν θα μπει σε διαθεσιμότητα ο αστυνομίας που κατεγράφη να ξυλοκοπά τον νεαρό, σημείωσε πως είναι ζήτημα που άπτεται του πειθαρχικού ελέγχου της αστυνομίας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει στην τήρηση των μέτρων, να αποφασίσει σε ποια πλευρά είναι. Από τη μία ψέγει την κυβέρνηση για την πανδημία και από την άλλη, όταν γίνονται έλεγχοι, σπεύδει να την καταγγείλει» επανέλαβε.
(sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μπέρδεψε τη Γροιλανδία με την Ισλανδία ο Τραμπ; – Vid
- Πούτιν για Συμβούλιο Ειρήνης: Είμαστε έτοιμοι να στείλουμε 1 δις δολάρια για τους Παλαιστίνιους, vid
- «Μοντέλο Κύπρου» προτείνουν οι διεθνιστές στον Τραμπ για τη Γροιλανδία
- Πλεύρης: Η δημιουργία κέντρων επιστροφής παράνομων μεταναστών σε χώρες εκτός Ευρώπης αποτελεί σημαντική λύση
- Θρήνος στο Άστρος Κυνουρίας για τον λιμενικό που χάθηκε εν ώρα καθήκοντος – Αύριο το τελευταίο «αντίο»
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου
- Πλημμύρες: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσεται ο Δήμος Γλυφάδας
- Φιλού: Η απίθανη γάτα που κατάφερε να επιστρέψει σπίτι της πέντε μήνες μετά διανύοντας 250 χλμ
- Εξαπλώνεται το κακό με τα τρένα στην Ισπανία! Νέο ατύχημα μέσα σε λίγα 24ωρα
- Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα









