Ανάδοχος του έργου είναι η κοινοπραξία Τέρνα Ενεργειακή (70%) – Indigital (15%) – AMCO (15%) ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ. Η έναρξη των εργασιών προγραμματίζεται για την 8η Μαρτίου 2021.
Το έργο αφορά στον πλήρη ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Φορέα Λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, κατά τα πρότυπα καλών πρακτικών άλλων συγκοινωνιακών φορέων στην Ευρώπη.
Αναθέτουσα αρχή είναι η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ και Φορέας Χρηματοδότησης το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Η σύμβαση προβλέπει την κατασκευαστική περίοδο (12 μήνες) και την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης λειτουργίας για πέντε (5) έτη από την ολοκλήρωση, ενώ η Αναθέτουσα Αρχή διατηρεί το δικαίωμα της επέκτασης της περιόδου συντήρησης και υποστήριξης λειτουργίας για άλλα πέντε (5) έτη.
Σημειώνεται ότι η Τέρνα Ενεργειακή έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση και του αντίστοιχου έργο για λογαριασμό του ΟΑΣΑ στην Αθήνα, γεγονός που την καθιστά κυρίαρχη στην αγορά Αυτόματων Συστημάτων Συλλογής Κομίστρου.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα ρομπότ στην Κίνα άρχισαν να αντικαθιστούν και τους… μπαρίστες, vid
- Μεσανατολικό: Σε εξέλιξη συζητήσεις Τουρκίας-Χαμάς
- «Με τα “ήρεμα νερά” η Ελλάδα κέρδισε χρόνο»: Δηλώσεις που προμηνύουν εξελίξεις
- Ευχές από την Κ. Γκίλφοϊλ: «Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και τους λαούς των δύο μεγάλων εθνών μας»
- Δένδιας: Δημιουργούμε τη 2η μονάδα παραγωγής drones, με δυνατότητα κατασκευής χιλίων drones/μήνα
- Ισπανία: Δύο Γερμανοί δολοφονήθηκαν όταν προσπάθησαν να διώξουν καταληψίες από ένα σαλέ
- Πώς διαμορφώνεται η εικόνα των δρόμων στη Β. Ελλάδα – Τι γίνεται με μπλόκα και τους εκδρομείς
- Δεν σταματούν ούτε τα Χριστούγεννα να διαφημίζουν το «φακέλωμα» στην Ε.Ε. – ΦΩΤΟ
- Πήγε να… «ντριφτάρει» γκρεμίζοντας χριστουγεννιάτικο δέντρο σε λεωφόρο, vid
- Θα τεθεί ξανά εν μέρει σε λειτουργία ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός στον κόσμο
Κύρια Θέματα









