H Intracom Telecom σε συνεργασία με την Xentia, πολωνική εταιρεία παροχής ασύρματων λύσεων και ευρυζωνικών δικτύων για συστήματα επίβλεψης, ενισχύσει περαιτέρω τη συνδεσιμότητα της μητροπολιτικής αστυνομίας της Βαρσοβίας (KSP Warsaw).
Συγκεκριμένα, μέσω του ασύρματου πολυσημειακού (PtMP) ραδιοσυστήματος WiBAS OSDR στη ζώνη συχνοτήτων 28 GHz, η Intracom Telecom θα επεκτείνει το υπάρχον κλειστό κύκλωμα ελέγχου της κυκλοφορίας (CCTV) της KSP Warsaw. Επιπλέον, η λύση θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη των δικτύων (backhauling) όλων των αστυνομικών σταθμών της πόλης, επιτυγχάνοντας έτσι τη διασύνδεση όλων των αστικών αστυνομικών υπηρεσιών της Βαρσοβίας.
Η μητροπολιτική αστυνομία της Βαρσοβίας, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές δυνατότητες και την εξαιρετική απόδοση του WiBAS OSDR της Intracom Telecom, θα ενισχύσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV της πόλης με κάμερες υψηλής ευκρίνειας (HD), παρέχοντας άμεσες και ακριβείς πληροφορίες σχετικά με παράνομες ενέργειες (όπως εγκλήματα, αδικήματα και άλλα) που συνέβησαν στις περιοχές κάλυψης.
Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτού του έργου, το υπάρχον δίκτυο WiBAS, το οποίο βρίσκεται σε λειτουργία από το 2015, θα ενισχυθεί προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος διακοπής της κάμερας CCTV, ενώ ταυτόχρονα το δίκτυο θα επεκταθεί με την προσθήκη νέων καμερών. Παράλληλα, το προηγμένο και πλούσιο σε λειτουργίες σύστημα διαχείρισης δικτύου, uni|MS, το οποίο είναι ήδη σε λειτουργία, θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοσή του υποστηρίζοντας έτσι το σύνολο του δικτύου, προσφέροντας νέες δυνατότητες, όπως τοπολογία δακτυλίου και άλλα.
Το έργο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Μάρτιο του 2021.
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πούτιν και Μόντι συζήτησαν για την Ουκρανία
- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις… φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς
- Ισραήλ κατά Ε.Ε.: Αν βάλετε κυρώσεις θα «απαντήσουμε κατάλληλα»
- Τα… αγγλικά του Ερντογάν μπροστά σε Νιγηριανό που παίζει με τη φανέλα της Τουρκίας, video
- Ρώσοι γιατροί μετακίνησαν με τα χέρια τους ΙΧ που εμπόδιζε ασθενοφόρο, video
- Οκτώ νέα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου και 2 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα