Τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώνει ένα κίνημα που έρχεται με έδρα τη Μ.Βρετανία να προκαλέσει αίσθηση.
Ο λόγος για το «BirthStrike» ή αλλιώς «Απεργία γεννήσεων», ένα κίνημα που έχει μέλη τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, όπου όλοι τους έχουν μία κοινή συνισταμένη:
Είναι κατά των γεννήσεων και υπέρ του ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού με σκοπό να…σωθεί ο πλανήτης!
Ιδρύτριά του είναι η Blythe Pepino, πρώην μουσικός και τραγουδίστρια του βρετανικού συγκροτήματος Vaults, η οποία επικαλείται συχνά διάφορες έρευνες από think tanks και πανεπιστήμια ανά τον κόσμο για να στηρίξει τα….επιχειρήματά της κατά των γεννήσεων!
Έχοντας ήδη δώσει συνεντεύξεις σε διάφορα βρετανικά μέσα, η ίδια δηλώνει πως σε ηλικία 33 ετών αποφάσισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδιά για τους παραπάνω λόγους, σκεπτόμενη μάλιστα πως πολλές γυναίκες έχουν την ίδια αντίληψη.
«Ακόμη και με δρακόντειες, δραστικές και ευγονικές πολιτικές μείωσης του πληθυσμού, στις οποίες εντελώς αντιτίθεμαι, δεν θα σωθούμε. Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που ζούμε», ισχυρίζεται η ίδια.



Ίσως το πιο ανησυχητικό είναι πως το συγκεκριμένο κίνημα έχει βρει υποστηριχτές και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα πολιτικούς με επιρροή!
Αναφερόμαστε στην βουλευτή στην Βουλή των Αντιπροσώπων και πολιτικό σύμμαχο του Τζο Μπάιντεν, Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές.
Η αριστερή πολιτικός της Νέας Υόρκης είχε προκαλέσει σοκ όταν ενώπιον εκατομμυρίων ακολούθων της στο instagram είχε ρωτήσει:
«Αν η επιστήμη επιβεβαιώνει πως η κλιματική αλλαγή θα κάνει τη ζωή των παιδιών μας πιο δύσκολη, τότε παραμένει ΟΚ να κάνουμε παιδιά;».
Είναι φανερό ότι και η Δημοκρατική πολιτικός και αυτοαποκαλούμενη ακτιβίστρια συμμερίζεται τις απόψεις του κινήματος «BirthStrike»:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μιχαηλίδου: Σε μία εβδομάδα ανοίγουν οι αιτήσεις για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»
- Πιερρακάκης: Το Δημόσιο δεν θα ασκήσει ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις στην τραγωδία των Τεμπών
- Καύσιμα: Από αύριο η επιδότηση στο diesel, προσεχώς για… fuel pass
- Eurostat: Στο 2,5% ο πληθωρισμός το Μάρτιο στην ευρωζώνη και στο 3,3% στην Ελλάδα
- Χατζηδάκης: Η χώρα δεν χρειάζεται αυτή την ώρα εκλογές
- Μαρινάκης: Αν οι πολίτες δεν μας δώσουν αυτοδυναμία, θα πρέπει να επιδιώξουμε η χώρα να έχει κυβέρνηση
- Θεσσαλονίκη: Οριστική απομάκρυνση οδηγού από τον ΟΑΣΘ μετά από περιστατικό βιαιοπραγίας
- Το Ισραήλ θα δημιουργήσει ζώνη ασφαλείας στον νότιο Λίβανο ως τον ποταμό Λιτάνι, σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της χώρας
- Σαν σήμερα, το 1999, πρωτοβγήκε η εμβληματική ταινία «THE MATRIX» (Vid)
- Μεγάλο αφιέρωμα της Γαλλικής Ραδιοφωνίας στον Οδυσσέα Ελύτη









