Αυτά τα έρημα τα βίντεο όλο δεύτερες σκέψεις μας δημιουργούν. Η κ. Παγώνη δήλωνε στις 2 Απριλίου 2020, ότι σύμφωνα με τα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ έξω στο δρόμο και αλλού, οι υγιείς δεν χρειάζεται να φορούν μάσκα. Μόνο οι έχοντες συμπτώματα στα σπίτια τους και οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Τότε αυτά ήταν τα ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και τώρα άλλαξαν;;;;
Καλό είναι λοιπόν, οι αυτοαποκαλούμενοι ως “ειδικοί”, να μη λένε μεγάλα λόγια και μάλιστα με στόμφο, κατηγορώντας συναδέλφους τους και δη τους καθηγητές Πανεπιστημίου, ως έχοντες μη επιστημονική αλλά απλά προσωπική άποψη, διότι στα μάτια των εχόντων δύο δράμια μυαλού εκτίθενται και μάλιστα πολύ άσχημα.
Ποια είναι λοιπόν η επιστημονική άποψη;;; Να φοράμε ή να μη φοράμε μάσκα;;; Και το θέμα είναι τόσο απλό, που δεν επιτρέπει να λένε ότι έχουν δικαίωμα να αλλάξουν άποψη, διότι και εμείς με το σκεπτικό αυτό έχουμε δικαίωμα να μη τους παίρνουμε στα σοβαρά και να μη τους πιστεύουμε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε τροχαίο 42χρονος οδηγός μηχανής
- Δανία: Η χώρα θέλει να απαγορεύσει τη χρήση μπούρκας και νικάμπ σε σχολεία και πανεπιστήμια
- Υπερψηφίστηκε το σχέδιο νόμου που δείχνει προς τα που βαδίζει η Ελλάδα
- Χωρίς τέλος το κυνήγι των χριστιανών στη Νιγηρία: ‘Ενοπλοι απήγαγαν 13 πιστούς από εκκλησία στο Κόγκι









