«Πάω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. ΑΓΑΠΗ!!!».
Αυτό ανέφερε, όπως είδαμε, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του Twitter, μετά την εισαγωγή του σε στρατιωτικό νοσοκομείο εχθές το βράδυ.
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 2, 2020
Όπως όλοι πλέον γνωρίζουν, ο Τραμπ θα νοσηλευθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ «για μερικές ημέρες», σύμφωνα με την προεδρία, μετά την μόλυνσή του από τον κορωνοϊό.
Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου διαβεβαίωσε ότι ο μεγιστάνας δεν έχει μεταβιβάσει την εξουσία στον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, καθώς εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του.
Αυτό θα ήθελαν να πετύχουν και οι αντίπαλοί τους. Να μην είναι ικανός να τα ασκήσει πλέον ή να χάσει στις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου.
Ωστόσο, μέσα ενημέρωσης, φιλικά προσκείμενα προς τον Τραμπ, αναφέρουν πως, παρά την χολή που έβγαλαν διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης, η ιστορία με τον Αμερικανό Πρόεδρο και τον κορωνοϊό, ενδεχομένως του βγει σε καλό.
Η συμπεριφορά αριστερόστροφων ψηφοφόρων, πολιτικών και δημοσιογράφων απέναντί του, αφού μαθεύτηκε η ιστορία με τον κορωνοϊό, ήταν άθλια. Πολλοί μάλιστα την χαρακτήρισαν ως «θεία δίκη», ενώ άλλοι του ευχήθηκαν ακόμα και να πεθάνει (ΕΔΩ). Η εν λόγω συμπεριφορά προκάλεσε ενόχληση στον μέσο Αμερικανό πολίτη, προκαλώντας κύματα συμπάθειας προς τον ασθενή Πρόεδρο. Ίσως γι’ αυτό έσπευσε ο Ομπάμα να του ευχηθεί «καλή ανάρρωση».
Πόσο μάλλον όταν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης παραθέτουν στοιχεία, κατά τα οποία εθνικοδεξιοί ηγέτες που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό, είδαν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν.
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Jair Bolsonaro, κάθετα αντίθετος με την επιβολή Lockdown, είδε τα ποσοστά αποδοχής του να ανεβαίνουν κατά 5%, αφότου διαγνώστηκε με τον ιό, την ώρα που τα ποσοστά όσων θεωρούν την διακυβέρνησή του «κακή έως απαίσια», μειώθηκαν κατά 10%.
Το ίδιο συνέβη και τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον. Αφότου διαγνώστηκε θετικός, είδε τα ποσοστά αποδοχής του να ανεβαίνουν από το -50% στο 66%.
Κάτι ξέρει αυτός ο Τραμπ! Θα δούμε βέβαια αν και στην περίπτωσή του, παρατηρήσουμε άνοδο ποσοστών, κάτι που θα ανατρέψει την εικόνα που προσπαθεί να περάσει το Βαθύ Κράτος, εντός και εκτός ΗΠΑ, για τον Αμερικανό ηγέτη.
ΥΓ. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εκτίμησε, σε ένα προσωπικό μήνυμα που απέστειλε προς τον Ντόναλντ Τραμπ, πως η “ζωτικότητά του” θα του επιτρέψει να ξεπεράσει τον “επικίνδυνο” νέο κορωνοϊό, μετά τη θετική διάγνωση του Αμερικανικού προέδρου στον ιό.
«Είμαι πεπεισμένος πως η φυσική ζωτικότητά σας, το ψυχικό σας σφρίγος και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσουν να νικήσετε αυτόν τον επικίνδυνο ιό», ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος σε τηλεγράφημα προς τον Αμερικανό ομόλογό του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
Κάτι θα ξέρει και ο Πούτιν…
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παπαστεργίου: Κάθε πολίτης, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας του, απολαμβάνει ίσες ευκαιρίες συμμετοχής στη νέα ψηφιακή εποχή
- Γνωρίστε το Δελφίνι του Κόμερσον, το “Panda” του ωκεανού! ΒΙΝΤΕΟ
- Λύση στο Αιγαίο «όσο είναι στην εξουσία ο Μητσοτάκης» θέλουν οι Τούρκοι
- Στο Λουξεμβούργο σήμερα ο Γ. Γεραπετρίτης – Αύριο θα συναντηθεί με ΥΠΕΞ Τουρκίας, Ουκρανίας και Αρμενίας
- Η Ελλάδα στο διεθνές επίκεντρο της μεσογειακής διατροφής
- Αυτό είναι το σούπερ – όσπριο που ρίχνει χοληστερόλη και ζάχαρο
- Χανιά: Εγκαινιάστηκε το πρώτο δημοτικό κολυμβητήριο
- OpenBusiness: Ποιές επιχειρήσεις υποχρεούνται να ολοκλήρώσουν την απογραφή τους μέχρι τις 31/12;
- “Ληστεία” στο μουσείο του Λούβρου – Θα μείνει κλειστό για την υπόλοιπη ημέρα
- Δ. Κουτσούμπας: Χέρι χέρι προχωράμε για να ανατρέψουμε συνολικά αυτό το σάπιο κράτος