Όπως τόνισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός οι πληροφορίες σχετικά με την παρέμβαση του γ.γ. του ΝΑΤΟ και τη συμφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν για διαπραγματεύσεις, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
«Προϋπόθεση για την έναρξη διαλόγου είναι η αποκλιμάκωση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρωμανός, προσθέτοντας πως «αποκλιμάκωση σημαίνει να φύγουν όλα τα τουρκικά πλοία από την ελληνική υφαλοκρηπίδα».
«Η κίνηση του κ. Στόλτενμπεργκ δείχνει μια πρόθεση για κάποιες πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε αποκλιμάκωση, ωστόσο σε πρώτο χρόνο αυτές οι πρωτοβουλίες θα πρέπει να ληφθούν από την Τουρκία» συμπλήρωσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως τα μόνα που μπορούν να συζητήσουν οι δύο χώρες είναι η υφαλοκρηπίδα και η ΑΟΖ.
«Η κυβέρνηση μοιάζει εκτεθειμένη για θέματα που δεν έχει συζητήσει στο εσωτερικό και αποκαλύπτονται από ξένους πρωταγωνιστές» σημείωσε η πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.
«Είναι ντροπή. Σας ενοχλούν αυτά που λέω», είπε ο κ. Ρμωανός, «Έλα παιδάκι μου άντε», του απάντησε.
Δείτε:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Φεγγάρι του Κάστορα”: Πότε θα δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους – Από πού πήρε το όνομά της
- Θέλουν την Ουκρανία σε «μαντρί»! Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το μέλλον της χώρας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση θα καταβάλει στους φτωχούς Αμερικανούς τη μισή επισιτιστική βοήθεια για τον Νοέμβριο
- Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
- Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
- Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
- Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
- Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
- Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
- Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ









