Από αύριο, Σάββατο 29 Αυγούστου, έως και την επόμενη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, θα παρέχονται εκπτώσεις 50% στα εισιτήρια των τρένων και υπεραστικών λεωφορείων για τους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Την παροχή εκπτώσεων σε τρένα και ΚΤΕΛ για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, που θα αναλάβουν υπηρεσία το νέο σχολικό έτος σε περιοχές μακριά από τον τόπο διαμονής τους, ζήτησε ο υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, από τους προέδρους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππο Τσαλίδη, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών,Σοφοκλή Φάτσιο.
Η παρέμβαση του κ. Καραμανλή πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος της υφυπουργού Παιδείας, αρμόδιας για ζητήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Σοφίας Ζαχαράκη.
Ο κ. Καραμανλής ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσαλίδη και τον κ. Φάτσιο για την άμεση ανταπόκριση τους και άμεσα δόθηκαν οδηγίες για έκπτωση 50% στα εισιτήρια των τρένων και υπεραστικών λεωφορείων για τη μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών από τον τόπο μόνιμης κατοικίας προς τον τόπο διορισμού τους.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι θεωρεί ο Ρούμπιο σε σχέση με την θέση των ΗΠΑ
- Ένοπλος με μαχαίρι σκόρπισε τον θάνατο στην Ταϊπέι, τρεις νεκροί – Σοκαριστικό βίντεο
- Ένα μήνυμα για το μέλλον! Ο Πούτιν αφήνει ξανά τον κόσμο άφωνο
- Χανιά: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Καταδίκη του «ερευνητή» για απόπειρα εξαπάτησης της οικογένειας του γιατρού
- Στήριξη Ρωσίας σε Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ δεν ανησυχούν
- ΔΥΠΑ: 894.065 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Νοέμβριο 2025
- Ο Jean Paul Gautier λάτρης της Ελλάδας, τρελαίνεται για ντολμαδάκια – Τρώει σαν παραδοσιακός Έλληνας
- Περιοδεία του Σωκράτη Φάμελλου στη Θεσσαλονίκη – Οι περιοχές που θα επισκεφθεί
- Στην πατρική κατοικία του Βούτσιτς βρέθηκε ο Δένδιας
- Σοκ στη Γαλλία: Κουκουλοφόροι απήγαγαν και ανάγκασαν ζευγάρι να τους μεταφέρει 8 εκατ. ευρώ σε κρυπτονομίσματα









