Εργαζόμενοι του κλάδου της διασκέδασης, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, το απόγευμα της Δευτέρας για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει όλα τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης, στις 12 το βράδυ.
Το παρόν έδωσε και η Αναστασία Γιούσεφ η οποία εργάζεται ως χορεύτρια σε διάφορα κλαμπ και κέντρα και έχει μείνει άνεργη.
«Θέλω να εκφράσω το παράπονό μου που δεν επιτρέπει στον κόσμο να διασκεδάσει, λες και αυτή η ίωση έρχεται στις 12 το βράδυ. Με τα ίδια μου τα μάτια βλέπω τους ανθρώπους αγανακτισμένους, τους επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βάλει τα χρήματα, τον κόπο της ζωής τους, να πέφτουν μέσα στη θάλασσα και να τους γράφουν πρόστιμα. Όλες αυτές οι οικογένειες έχουν μείνει στον δρόμο και πεινάνε τα παιδιά τους γιατί δεν τους αφήνουν να δουλέψουν. Ζητάμε να εργαστούμε με όλα τα μέτρα. Καλούμαστε εδώ όλοι μαζί να πούμε στη Βουλή να κάνει κάτι για όλο αυτό. Ή να μας αποζημιώσει ή αν δεν μπορεί να χειριστεί αυτή την κατάσταση να αποχωρήσει, να το χειριστεί κάποιος άλλος», δήλωσε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος από την Υεμένη συνετρίβη στον περίβολο ξενοδοχείου στην Εϊλάτ
- Οι χριστιανοί στη Συρία γιορτάζουν την ημέρα του Σταυρού – Δείτε βίντεο
- «No Escape From Now»: Το ντοκιμαντέρ για τον Όζι Όσμπορν θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο – Δείτε το συγκινητικό τρέιλερ
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
- Τότε θα συναντηθούν κατά πάσα πιθανότητα Μητσοτάκης-Ερντογάν
- Μετρό Νέας Υόρκη vs μετρό Μόσχας! Δείτε απλά το ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε
Κύρια Θέματα

















