Από την 1η Αυγούστου έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2020 οι δικαιούχοι ου προγράμματος «Τουρισμός για όλους» για το 2020, μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.
Η επιδότηση μέσω του e-voucher δίνει τη δυνατότητα στους τελικούς δικαιούχους του προγράμματος να επιλέγουν οι ίδιοι τους παρόχους διαμονής, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Το e-voucher θα λαμβάνεται με τη χρήση των κωδικών TAXISnet μέσω της πλατφόρμας https://www.tourism4all.gov.gr/.
Υπενθυμίζεται ότι οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, από το υπουργείο Τουρισμού.
Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.
Δείτε εδώ τους τελικούς δικαιούχους
Η επόμενη κίνηση όσων αποκλείστηκαν
Όσοι δεν συμπεριλαμβάνονται στην τελική λίστα των δικαιούχων που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, θα συμπεριληφθούν στο προσεχές διάστημα σε ένα δεύτερο πρόγραμμα που αφορά σε ταξιδιωτικά γραφεία. Με αυτόν τον τρόπο κανείς από όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή και τηρούν τα εισοδηματικά κριτήρια, δε θα μείνει εκτός προγράμματος.
Ε-voucher: Πότε ενεργοποιείται και πότε ακυρώνεται
Μέσω της πλατφόρμας tourism4all.gov.gr έχετε πρόσβαση στον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων. Ακολούθως, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σας στο TAXISnet, βρίσκετε το δικό σας e-voucher, το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε και να εκτυπώσετε. Το e-voucher ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2020. Αυτό σημαίνει ότι ως τις 30/12/2020 θα πρέπει να έχει γίνει η τελευταία διανυκτέρευση. Παράλληλα αν δεν το εξαργυρώσετε ως την τελευταία ημέρα της προβλεπόμενης διάρκειας (με την τελευταία διανυκτέρευση ως τις 30/12/2020).
Υπενθυμίζεται ότι προϋπόθεση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» αποτελεί η διαμονή διάρκειας 4 διανυκτερεύσεων. Αν κάποιος αποχωρήσει νωρίτερα το e-voucher ακυρώνεται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη Δημόσια Πρόσκληση. Το σύνολο του κόστους της διαμονής βαρύνει τον δικαιούχο, ενώ αν επιθυεμί να παράμείνει πέραν των 4 διανυκτερεύσεων τις οποίες καλύπτει το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», η συμφωνία για το ενοίκιο του καταλύματος γίνεται ανάμεσα στον πάροχο και τον δικαιούχο. Το Υπουργείο Τουρισμού δεν εμπλέκεται σε αυτή τη συμφωνία.
ethnos/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αμερικανός σεφ έσωσε τη ζωή 78χρονου πελάτη που σταμάτησε ξαφνικά να πηγαίνει στο εστιατόριο
- Η άλλοτε «ουδέτερη» Ελβετία φοβάται τη… Ρωσία: «Δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας»
- Φάκελο με αιτήματα παρέδωσαν στον Κ. Τσιάρα εκπρόσωποι αγροτών από την Κορινθία
- ΣΥΡΙΖΑ: “Στηρίζουμε ολόπλευρα τη σημερινή απεργία των ηθοποιών”
- Κάζο! Οι Ρώσοι κατέλαβαν πόλη-ορόσημο, στην οποία… έστηνε φιέστες ο Ζελένσκι, vid
- Ρέθυμνο: Σύλληψη υπεύθυνης καταστήματος για προσφορά αλκοόλ σε τέσσερις ανηλίκους
- Αλεξάνδρα Σδούκου: Κυβέρνηση και αγρότες δεν είναι αντίπαλοι
- Ηράκλειο: 38χρονος συνελήφθη για πυροβολισμούς σε κοινωνική εκδήλωση
- Mίνι βαν βυθίστηκε σε πάγο στη Σιβηρία στους -45 βαθμούς Κελσίου! vid
- Ο Ζελένσκι λέει ότι η Ρωσία επιτέθηκε με 500 drones και 40 πυραύλους
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ
ΡΕΥΜΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ









