Στην αποτελεσματικότητα, που για ένα ακόμα παιχνίδι είχε ο Ολυμπιακός και δεν είχε ο ΠΑΟΚ, αλλά και στο διαιτητικό λάθος που έγινε με την είσοδο του Φορτούνη στο παιχνίδι, στη φάση που κατέληξε στο δεύτερο γκολ των «ερυθρόλευκων», στάθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τη νίκη – πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί στο πρώτο μέρος ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι, πετύχαμε αυτό που θέλαμε, όπου μπλοκάραμε επιθετικά τον Ολυμπιακό και είχαμε δυο καλές ευκαιρίες. Το ξέραμε ότι αυτός που θα σκόραρε πρώτος, θα είχε και το πλεονέκτημα να περάσει και δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί» σχολίασε.
Και συνέχισε: «Στο δεύτερο μέρος, συνεχίσαμε στην ίδια λογική, ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και προσπάθησε στο παιχνίδι με σέντρες να γίνει επικίνδυνος, το κατάφερε μια φορά και πέρασε μπροστά στο σκορ, είχαμε καλή αντίδραση μετά, ρισκάραμε, είχαμε μια ξεκάθαρη φάση με τον Βαρέλα για το 1-1 που θα μπορούσε να μας είχε βάλει μπροστά στη κούρσα της πρόκρισης. Είναι λογικό όταν ρισκάρεις, τότε θα δεχθείς αντεπιθέσεις, σε μια από αυτές πέτυχε ο αντίπαλος το 2-0, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να σκοράρουμε για να μπούμε πάλι στο κόλπο της πρόκρισης».
Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του σημειώνοντας:
«Αν έπρεπε να το χαρακτηρίσουμε το παιχνίδι με μια λέξη αυτή θα ήταν η αποτελεσματικότητα και μετά ένα λάθος που δεν ήταν δικό μας φταίξιμο.
Πάντα είμαι ο πρώτος που παραδέχομαι ένα λάθος σε αυτόν που πρέπει, αν θεωρεί ότι κάποιος πρέπει να ζητήσει, τότε να το κάνει, αλλά είναι ένα λάθος ξεκάθαρα εις βάρος μας, γι’ αυτό πάντα λέμε στους παίκτες, πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στους παράγοντες που ελέγχουμε, αλλά για τα σφάλματα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».
(ethnos – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βενεζουέλα: Παραιτήθηκαν ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Συνήγορος του Πολίτη
- Σοκάρει η τακτική των καρτέλ στο Μεξικό: Έτσι μπλοκάρουν τους δρόμους, vid
- Θάνατος του «Ελ Μέντσο»: Η πρόεδρος του Μεξικού Σέινμπαουμ λέει πως συζήτησε με Τραμπ
- Ουκρανικό: Έκτακτη τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ζελένσκι
- Κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» στις 10 το πρωί
- Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ απαιτεί η Κούβα να «αλλάξει δραματικά»
- Υπόθεση Έπσταϊν: Υπό πίεση ακόμα και τράπεζα των Rothschild
- Συννεφιά και πιθανότητα βροχών στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Δείτε την αναλυτική πρόγνωση
- Ζάκυνθος: Αναστολή άσκησης των καθηκόντων για τη παιδίατρο του νοσοκομείου για το βρέφος με τη μηνιγγίτιδα
- Σημαντικές δηλώσεις για ΗΠΑ και Κίνα – Θα έρθουν κοντά οι δύο υπερδυνάμεις;
Κύρια Θέματα









