Έντονα αντέδρασε η Ιωάννα στο άκουσμα της είδησης πως η 35χρονη κατηγορούμενη ζήτησε να κάνει μεροκάματα μέσα στη φυλακή, προκειμένου να εκτίσει μέρος της ποινής και να καταφέρει να βγει νωρίτερα από το σωφρονιστικό ίδρυμα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, που αναφέρουν τα parapolitika.gr, η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε στις 20 Μαΐου την επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εργασίας, λέει στους δικούς της ανθρώπους: «Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα».
«Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη» είπε ακόμη η Ιωάννα.
Από την άλλη, η 35χρονη προαυλίζεται μόνη της στις φυλακές Κορυδαλλού. Το συμβούλιο των φυλακών είναι εκείνο που θα αποφασίσει αν τελικά θα εργαστεί, είτε στη βιβλιοθήκη είτε στην καφετέρια όπως έχει ζητήσει.
Μέχρι στιγμής την έχει επισκεφτεί μόνο ο αδερφός της, ο οποίος της έφερε κάποια πράγματα που είχε ζητήσει ενώ η ίδια διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο της.
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- H Υπηρεσία Μετανάστευσης των ΗΠΑ “ντύνεται” Άγιος Βασίλης και απελαύνει παράνομους μετανάστες, vid
- Ο Κιμ Γιονγκ Ουν περιοδεύει σε ξενοδοχεία μαζί με την κόρη του – BINTEO
- Ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με μαθητές του μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Πάχνης Ξάνθης
- Σοκαριστικό βίντεο δείχνει Ινδό γιατρό να γρονθοκοπεί επανειλημμένα ασθενή για ένα παράπονο, vid
- Εντοπίστηκαν τέσσερα όπλα σε σπίτι στα Άνω Λιόσια – Τρεις συλλήψεις
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από το απόγευμα – Πού θα εκδηλωθούν τα ισχυρά φαινόμενα
- Ο Τζάκι Τσαν μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα μέσα από τα ερείπια της Πομπηίας, vid
- Αυστραλία: Ποια περιοχή θα υιοθετήσει αυστηρότερη νομοθεσία για την οπλοκατοχή
- Ανάπλαση της παραλιακής ζώνης από τη Νέα Ηράκλεια μέχρι τη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής
- Εκπρόπωπος Τύπου ΕΛΑΣ: «Είναι δυνατόν να επιτρέψουμε έξοδο από εθνικές οδούς που έχουν εμπόδια;»









