Βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού STAR δείχνει ιδιοκτήτες έχουν που επιτεθεί σε νεαρούς αλλοδαπούς που φέρεται να επιχείρησαν να αρπάξουν την τσάντα γυναίκας.
«Αν ξαναέρθεις εδώ θα σε σκοτώσω» λέει ένας από τους καταστηματάρχες στους κλέφτες, οι οποίοι, όπως αναφέρει το STAR, είναι Αλγερινής καταγωγής.
«Είχαν κλέψει την τσάντα μίας Κινέζας και τους είδα εγώ και μόλις με είδανε πέσανε πάνω μου και παίξαμε μπουνιές και κλωτσιές» δηλώνει υπεύθυνος ασφαλείας καταστήματος.
Το βίντεο είναι άγνωστο πότε ακριβώς τραβήχτηκε, αλλά είναι από το κεντρικό δελτίο του STAR στις 29.5.2020.
Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει συμμορία, τα μέλη της οποίας μοιράζουν φυλλάδια και κλέβουν κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια.
Ωστόσο, ήρθαν ευχάριστα νέα από την Αστυνομία, η οποία εξάρθρωσε μια από τις μεγαλύτερες και πιο επικίνδυνες σπείρες Αλγερινών που δρούσαν στο κέντρο της Αθήνας.
Μιλάμε για κλοπές, ληστείες και ναρκωτικά, ακριβώς όπως είδαμε στο βίντεο με τους καταστηματάρχες.
Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί πάνω από 400 κλοπές και ληστείες σε περιοχές όπως Εξάρχεια, Ομόνοια, Σύνταγμα και Ακρόπολη ενώ η δράση της συμμορίας είχε επεκταθεί σε Αμπελόκηπους, Νέο Ψυχικό, Χαλάνδρι και Πειραιά.
Ταυτόχρονα, κατά την αστυνομική έρευνα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 300 αγοροπωλησίες ναρκωτικών.
Σημειώνεται δε, πως εις βάρος των συλληφθέντων έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για παρόμοια αδικήματα πάνω από 100 φορές.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ μετά από πολύμηνη έρευνα, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τα Τμήματα Ασφαλείας Συντάγματος, Ακροπόλεως, Εξαρχείων και Καλλιθέας και τη συνδρομή των Ο.Π.Κ.Ε., επετεύχθη η πλήρης αποδόμηση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπών, που διέπρατταν συστηματικά ληστείες, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.
ΦΩΤΟ screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο