Το μπόνους θα μπορέσει να ξοδευτεί από την 1η Ιουλίου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου σε ξενοδοχεία, κάμπινγκ, τουριστικά συγκροτήματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια της χώρας.
«Συνολικά διαθέτουμε τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ για τον τουρισμό και ένα για τον πολιτισμό. Έχουμε σαφή επίγνωση της στρατηγικής σημασίας των δυο αυτών τομέων», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Πολιτισμού Ντάριο Φραντσεσκίνι.
«Η ΕΕ κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση σχετικά με τον τουρισμό»
Ο Ιταλός υπουργός υπογράμμισε επίσης ότι σε συνομιλίες του με τον αρμόδιο ευρωπαίο επίτροπο, αλλά και με συναδέλφους του από κυβερνήσεις χωρών μελών της Ένωσης, κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση της Ρώμης θεωρεί πως πρέπει να ισχύσουν ενιαίοι κανόνες, οι οποίοι να καθορίζουν τους όρους μετακίνησης των τουριστών σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
«Είναι σαφές ότι θα πρέπει να υπάρξει αυστηρή παρακολούθηση της πορείας της επιδημίας σε όλες τις περιοχές και τις χώρες της Ένωσης, αλλά θεωρώ ότι η ΕΕ κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Δηλαδή προς την υιοθέτηση ενιαίων κανόνων και όχι προς έναν επιζήμιο ανταγωνισμό μεταξύ των διαφόρων χωρών της», ολοκλήρωσε ο Φραντσεσκίνι.
(φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι «θολωμένοι» χάρτες της Ουκρανίας που έγιναν viral σε στρατιωτική ενημέρωση του Πούτιν, vid
- H Μπριζίτ Μπαρντό είχε ερμηνεύσει τραγούδια του Γιάννη Σπανού, vid
- Στολισμένο… αυτοκίνητο εθεάθη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, vid
- Εκτεταμένες αστυνομικές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας σε 6 νομούς της Κ. Μακεδονίας
- Βίντεο -σοκ από Τουρκία: Κυνήγησε τη γυναίκα του μέσα στο νοσοκομείο και την πυροβόλησε!
- Β. Κικίλιας: «Διαχρονικός μοχλός ανάπτυξης η ναυτιλία»
- Παύλος Μαρινάκης για αγρότες: «Ο ειλικρινής διάλογος – και μόνο αυτός – θα φέρει τις λύσεις»
- Θεσσαλονίκη: Ισχυρός βόρειος άνεμος 6 μποφόρ που θα φτάσει και τα 7 πνέει στην πόλη
- Όλοι τον αγνόησαν εκτός από τον Τζόκοβιτς: Ενθουσιάστηκε Ισπανός ρεπόρτερ! vid
- Ψηφιακές ταυτότητες ακόμα και στο ουκρανικό μέτωπο: Άγριο φακέλωμα των ανθρώπων!









