Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο προέτρεψε σήμερα τους Ισραηλινούς ηγέτες να λάβουν υπόψη τους «όλους τους παράγοντες» που εμπλέκονται στην προτεινόμενη ντε φάκτο προσάρτηση της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, έτσι ώστε αυτή να συμβαδίζει με το ειρηνευτικό σχέδιο της Ουάσινγκτον για το μεσανατολικό.
Ο Πομπέο πραγματοποίησε σήμερα μονοήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον εταίρο του στον κυβερνητικό συνασπισμό, Μπένι Γκαντς.
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είπε στην ισραηλινή εφημερίδα Hayom ότι συζήτησε το ζήτημα της προσάρτησης «αλλά και πολλά άλλα ζητήματα που σχετίζονται με αυτό – πώς να αντιμετωπίσουμε όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες και πώς να βεβαιωθούμε ότι η κίνηση θα γίνει σωστά για να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα σύμφωνα με το όραμα της ειρήνης».
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσίασαν οι Εύζωνες στην παρέλαση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, vid
- Το μήνυμα της Γκίλφοϊλ για την 25η Μαρτίου: Οι Έλληνες άνοιξαν το δρόμο προς την ανεξαρτησία
- Αποστολή των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ: «Χρόνια πολλά για την Ελληνική Επανάσταση σε έναν υποδειγματικό σύμμαχο»
- ΒΙΝΤΕΟ από την μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρές γυναίκες μετά από έκρηξη σε σπίτι
- Οι όροι του Ιράν στις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου
- 25η Μαρτίου: Ουρές για λίγο μπακαλιάρο και γεμάτες ταβέρνες στη Θεσσαλονίκη – vid
- Ιταλία: Καθηγήτρια μαχαιρώθηκε μπροστά στην είσοδο του σχολείου από 13χρονο μαθητή
- ΑΑΔΕ-ΔΕΟΣ: Αποκάλυψε διεθνές δίκτυο λαθρεμπορίου τσιγάρων – Συλλήψεις στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες
- Η Ρωσία απομακρύνει προσωπικό από πυρηνικό σταθμό στο Ιράν, που έγινε στόχος πλήγματος









