Η Μιμή Ντενίση για τρία χρόνια συνεργάστηκε με τον Κώστα Βουτσά στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Η ηθοποιός όπως αποκάλυψε ετοίμαζε να κάνει ταινία μαζί του αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν. Η Μιμή Ντενίση την χθεσινή παράσταση την αφιέρωσε στον αγαπημένο της φίλο.
«Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το θέατρο και ειδικά για αυτό το θέατρο. Ο Κώστας Βουτσάς δεν ήταν ένας απλός ηθοποιός, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος.
Εγώ ένιωθα σαν να ήταν πατέρας μου, όπως και όλοι μας εδώ. Παίξαμε τρία χρόνια σε αυτή τη σκηνή και στην Κύπρο και στην Θεσσαλονίκη και ήταν πάντα η χαρά της ζωής, κι εκείνος που είχε όρεξη για τα πάντα και θέλω να σας πω ότι μέχρι τελευταία στιγμή που τον είδα στην Εντατική, η μόνη στιγμή που άνοιξε τα μάτια του ήταν όταν του είπα:
«Θα κάνουμε την ταινία Κώστα, σήκω!». Δυστυχώς ο Θεός τον ήθελε κοντά του. Θέλω να σηκωθείτε και να τον χειροκροτήσετε όλοι», ανέφερε η Μιμή Ντενίση και σείστηκε το θέατρο από το χειροκρότημα για τον ηθοποιό που έφυγε από κοντά μας.
Η Μιμή Ντενίση για τρία χρόνια συνεργάστηκε με τον Κώστα Βουτσά στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη». Η ηθοποιός όπως αποκάλυψε ετοίμαζε να κάνει ταινία μαζί του αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν. Η Μιμή Ντενίση την χθεσινή παράσταση την αφιέρωσε στον αγαπημένο της φίλο.
«Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για το θέατρο και ειδικά για αυτό το θέατρο. Ο Κώστας Βουτσάς δεν ήταν ένας απλός ηθοποιός, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Εγώ ένιωθα σαν να ήταν πατέρας μου, όπως και όλοι μας εδώ. Παίξαμε τρία χρόνια σε αυτή τη σκηνή και στην Κύπρο και στην Θεσσαλονίκη και ήταν πάντα η χαρά της ζωής, κι εκείνος που είχε όρεξη για τα πάντα και θέλω να σας πω ότι μέχρι τελευταία στιγμή που τον είδα στην Εντατική, η μόνη στιγμή που άνοιξε τα μάτια του ήταν όταν του είπα: «Θα κάνουμε την ταινία Κώστα, σήκω!».
Δυστυχώς ο Θεός τον ήθελε κοντά του. Θέλω να σηκωθείτε και να τον χειροκροτήσετε όλοι», ανέφερε η Μιμή Ντενίση και σείστηκε το θέατρο από το χειροκρότημα για τον ηθοποιό που έφυγε από κοντά μας.
(Protothema – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παρατάσεις στις προθεσμίες ολοκλήρωσης ενεργειακών προγραμμάτων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
- Βραζιλία: Σε μονάδα εντατικής θεραπείας ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου – Σοβαρή κρίνεται η κατάστασή του
- Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα ψηφιακής εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης πολιτών άνω των 65 ετών και ατόμων με αναπηρία
- Θεσσαλονίκη: Εξαγοράσιμη η ποινή φυλάκισης στην 33χρονη που καταγγέλθηκε ότι κούρεψε και χτύπησε την κόρη της
- Στρατιωτική συνοδεία για τα εμπορικά πλοία που βρίσκονται στα Στενά του Oρμούζ ζητούν οι Γερμανοί εφοπλιστές
- Σε ΦΕΚ το πλαίσιο ελέγχων και προστίμων για την αθέμιτη κερδοφορία – Τα 63 βασικά αγαθά υπό παρακολούθηση – Το ειδ. κόστος καυσίμων στα νησιά
- Γροιλανδία: Παραιτήθηκε η ΥΠΕΞ – Το κόμμα της αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό
- Η χαμένη πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου εντοπίστηκε μετά από σχεδόν 2.000 χρόνια (photo)
- Το άγχος αυξάνεται εντός Ευρώπης – Τι ακριβώς συμβαίνει με απλά λόγια
- Σ. Φάμελλος: «Ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να βάλει ταφόπλακα στην ελληνική αγροτική παραγωγή»









