Συγκλονίζει η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ στην ανάρτησή της!

Ο κόσμος παραμένει συγκλονισμένος μετά το χαμό του θρύλου του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του.

Μετά το πρώτο σοκ η σύζυγός του έστειλε το πρώτο της μήνυμα για να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και για να εκφράσει τα αισθήματά της για το κακό που χτύπησε την οικογένειά της.

Στην ανάρτησή της αναφέρει:

“Τα κορίτσια μου και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια κόσμου που μας δείχνουν την στήριξή τους και την αγάπη του σε αυτή την τραγική στιγμή. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συντετριμμένες από την απώλεια του αγαπημένου μου συζύγου, Κόμπι, εκπληκτικού πατέρα τεσσάρων παιδιών και της πανέμορφης και γλυκιάς Τζιάνα, μίας υπέροχης κόρης και εκπληκτικής αδερφής των Νατάλια, Μπιάνκα και Κάπρι.

Είμαστε επίσης συντετριμμένες για τις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους αγαπημένους την Κυριακή και συμμετέχουμε στο δικό τους πένθος. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να περιγράψουν τον πόνο που νιώθουμε. Με παρηγορεί το ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι ήξεραν πόσο πολύ τους αγαπάμε. Είμαστε ευλογημένες που τους είχαμε στη ζωή μας. Μακάρι να τους είχαμε κοντά μας για πάντα. Ήταν όμορφες ψυχές που μας τις πήραν τόσο σύντομα.

Δεν ξέρω τι μας επιφυλάσσει η ζωή από δω και στο εξής και είναι δύσκολο να τη φανταστώ χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε πρωί, προσπαθώντας να προχωρήσουμε, γιατί ο Κόμπι και το κορίτσι μας, η Τζίτζι, μας φωτίζουν από ψηλά. Η αγάπη μας γι’ αυτούς είναι αμέτρητη και ατελείωτη. Απλά εύχομαι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω και να τους ευλογήσω. Να τους είχα μαζί μας εδώ, για πάντα.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και για ότι μοιραστήκατε το πένθος σας μαζί μας. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή ώστε κι εμείς να συνηθίσουμε στην νέα πραγματικότητα. Για να τιμήσουμε την οικογένεια της ομάδας Μάμπα, το Mamba Sports Foundation και το Ίδρυμα MambaOnThree Fund, υπάρχουν για να βοηθήσουν τις υπόλοιπες οικογένειες που έχουν επηρρεαστεί από την τραγωδία. Αν θέλετε να κάνετε δωρεά, πηγαίνετε στο MambaOnThree.org. Σας ευχαριστούμε που μας βάλατε στις προσευχές σας και για την αγάπη σας για τον Κόμπι, την Τζίτζι, την Νατάλια, την Μπιάνκα, την Κάπρι κι εμένα”.

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/?utm_source=ig_web_copy_link

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί