σε έξι εμπορικά κέντρα στη Μόσχα και σε πέντε περιφερειακά δικαστήρια, δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο TASS πηγή στις υπηρεσίες αυτές.
«Δεχθήκαμε ανώνυμες απειλές» εναντίον έξι εμπορικών κέντρων, «στελέχη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης κατευθύνονται επιτόπου για να ελέγξουν τις πληροφορίες αυτές και να ερευνήσουν τους χώρους», δήλωσε η πηγή.
Έπειτα από προηγούμενες πληροφορίες, αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους ερευνούν τα Περιφερειακά Δικαστήρια Περόφσκι, Κουντσέφσκι και Κοπτέφσκι στη Μόσχα. «Ο αριθμός των δικαστηρίων που έχουν δεχθεί απειλές για βόμβα συνεχίζει να αυξάνεται. Σύμφωνα με τις ανώνυμες πληροφορίες, εκρηκτικά έχουν επίσης τοποθετηθεί στα Περιφερειακά Δικαστήρια Χοροσέφσκι και Σαβιολόφσκι», πρόσθεσε η πηγή.
Επιπλέον τρία μαιευτήρια στη Μόσχα δέχθηκαν σήμερα παρόμοιες απειλές για βόμβα και εκκενώθηκαν.
Εδώ και σχεδόν δύο μήνες, άγνωστοι τρομοκρατούν τη Μόσχα, την Περιφέρεια της Μόσχας, την Αγία Πετρούπολη, την Περιφέρεια του Λένινγκραντ και άλλες ρωσικές περιφέρειες, στέλνοντας ηλεκτρονικά μηνύματα που προειδοποιούν ότι βόμβες έχουν τοποθετηθεί σε δικαστήρια, σχολεία, εμπορικά κέντρα και άλλες εγκαταστάσεις και κτίρια. Όλες οι απειλές έχουν αποδειχθεί ψευδείς, καθώς δεν έχουν βρεθεί εκρηκτικά.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
