Στόχος μας, προσθέτει στο μήνυμα του ο περιφερειάρχης, είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Πλαίσιο στο οποίο «θα εργαστούμε με όρεξη, όραμα και σχέδιο να εφαρμόσουμε ένα νέο μοντέλο διοίκησης».
Ο κ. Πατούλης εκφράζει την πεποίθηση πως η Περιφέρεια μπορεί να αποτελέσει «πρότυπο Υγείας και Ευζωίας, που θα διασφαλίζει την προστασία των κατοίκων της, θα είναι αλληλέγγυα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και θα αποτελεί μήτρα καινοτόμων ιδεών για πρόοδο και ανάπτυξη, κρατώντας τα παιδιά μας στον τόπο τους».
Προϋπόθεση για να κερδηθεί το στοίχημα της ανάπτυξης, υπογραμμίζει ο κ. Πατούλης, είναι «να προχωρήσουμε επιτέλους σε μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την πολυπόθητη αποκέντρωση στην Αυτοδιοίκηση, ένα θεσμό που κρατά διαχρονικά την κοινωνία όρθια, σε περιόδους κρίσης.
Οφείλουμε όλοι να λειτουργήσουμε πιο επιτελικά, και περισσότερο συντονισμένα με στόχο να βάλουμε οριστικό τέλος στις παθογένειες που κράτησαν τη χώρα μας στα πίσω βαγόνια της ανάπτυξης και να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ξημερώματα Κυριακής αλλάζει η ώρα και γυρίζουμε τα ρολόγια από τις 3 στις 4
- Κ. Μητσοτάκης: “Η Μαρινέλλα αφήνει την Ελλάδα πιο σιωπηλή αλλά και πιο πλούσια”
- Σίγησε η φωνή της Μαρινέλλας – Η ζωή της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού
- Με τον Ιρανό ΥΠΕΞ μίλησε ο Γεραπετρίτης
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Ο ΠΟΥ κατέγραψε απώλειες στον Λίβανο
- Ζαχάροβα σε Δυτικοευρωπαίους: Θα είστε τα πρώτα θύματα του «πυρηνικού εκβιασμού»
- Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με σχολικό λεωφορείο στο Τενεσί – Δύο μαθητές νεκροί, vid
- Συρία: Οι καθολικές εκκλησίες της Δαμασκού ακυρώνουν τη λιτανεία της Κυριακής των Βαΐων
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: Όλες οι δίκες για τα Τέμπη θα γίνουν-Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί
- Ουκρανοί πολίτες αντιστέκονται στη βίαιη επιστράτευση ανδρών, vid









