Μείωση του ΦΠΑ από 24% στο 13% θα έχουν και τα κράνη για τους ποδηλάτες, όπως ισχύει ήδη για τους οδηγούς των μηχανών έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης να δοθούν κίνητρα για την υποχρεωτική χρήση τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, Γιώργος Αμυράς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών, κατέθεσε σχετική πρόταση την οποία και αποδέχθηκε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Το ζήτημα είχε θέσει ο βουλευτής στην κατ΄άρθρο συνεδρίαση της επιτροπής, η οποία επεξεργάζεται το φορολογικό νομοσχέδιο με τίτλο« φορολογική μεταρρύθμιση με αναπτυξιακή διάσταση για την Ελλάδα του αύριο». Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Αμυράς,«είχαμε πολύ καιρό να ακούσουμε ευχάριστες ειδήσεις για την προώθηση της ποδηλατοκίνησης στην Ελλάδα» ευχαριστώντας την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για την άμεση ανταπόκριση.
(Thestival – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σε αυτό το σπα στην Ιαπωνία μπορείτε να επιλέξετε ένα…μασάζ γάτας! ΒΙΝΤΕΟ
- Αυτό το μέρος στη Νεβάδα δεν είναι για κλειστοφοβικούς επισκέπτες (Vid)
- Στο αρχείο τίθεται η δικογραφία σχετικά με το πόθεν έσχες του προέδρου της ΓΣΕΕ
- Ιράν: Μία επίθεση στις ακτές μας θα έχει ως αποτέλεσμα να κλείσει εντελώς και να ναρκοθετηθεί ο Κόλπος
- Υψηλή προσέλευση στην Ιταλία στο δημοψήφισμα για την μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης
- Σε εξέλιξη διαμαρτυρία έξω από την αίθουσα της δίκης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών
- Λάρισα: Με ζητήματα για την αίθουσα ξεκίνησε η δίκη για τα Τέμπη
- Μέση Ανατολή: Κίνδυνος η σύγκρουση να γίνει ανεξέλεγκτη, σύμφωνα με την Κίνα – Τι λένε οι Ρώσοι
- Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Λιονέλ Ζοσπέν
- Η φλόγα της Ελευθερίας άναψε στο Μπουένος Άιρες για την 25η Μαρτίου









