οι οποίοι κάνουν οτιδήποτε αρκεί να βγάλουν κάποια χρήματα, απλά για να ζήσουν και όχι για να κάνουν μεγάλη ζωή. Μπορεί λοιπόν, σε λίγες ημέρες να βγαίνουμε από τα Μνημόνια, αλλά η πραγματική Οικονομία πάσχει, όσο και αν μας λένε ότι η ανεργία έχει μειωθεί και ότι γενικά η Οικονομία ανεβαίνει συνεχώς.
Στην Ελλάδα της Οικονομικής κρίσης λοιπόν, οι επιλογές για εργασία δεν είναι πολλές, ειδικά σε ορισμένες περιοχές.
Όπως διαβάζουμε στα parapolitika, πριν από λίγες ημέρες, η Τζοάν Μπόουελ η οποία είναι ιδιοκτήτρια καταφυγίου αδέσποτων ζώων στην Σύρο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μια αγγελία.
Η Μπόουελ ζητάει άτομο, το οποίο θα φροντίζει 55 γάτες και θα παίρνει 550 ευρώ τον μήνα και όλα πληρωμένα.
Δεν περνάει από το μυαλό σας, πόσα βιογραφικά έλαβε η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… 3000 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ έλαβε η γυναίκα, η οποία σίγουρα έμεινε άναυδη.
Σημείωση
Έλαβε 3000 βιογραφικά για φροντίδα ζώων, μέσα σε 10 ημέρες!
Συμπέρασμα
Αυτό το γεγονός, μας δείχνει ότι βρισκόμαστε πολύ μακριά από την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας.
Διευκρίνιση
Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και σκοπός του άρθρου δεν είναι να θίξει κάποιο επάγγελμα, απλά πρέπει όλοι και όλες να κατανοήσουμε, ότι ζούμε μέρες δύσκολες.
Ο κόσμος δεν έχει πολύ μεγάλες ελπίδες για το μέλλον!!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περιφέρεια Αττικής: Σε τροχιά υλοποίησης 12 νέοι παιδικοί σταθμοί – 821 νέες θέσεις για βρέφη και νήπια
- Βρετανός υπουργός καλεί το BBC να μην υποχωρήσει μπροστά στην αγωγή του Τραμπ
- “Δεν μετανιώνω”: Η Μπριζίτ Μακρόν χαρακτήρισε «σκύλες» Γαλλίδες ακτιβίστριες, vid
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο ΑΠΘ στις 18 Δεκεμβρίου – Κάλαντα από Μακεδονία και νησιά
- Πάτρα: Νέες κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων της δυτικής Ελλάδας
- Πολύωροι αποκλεισμοί και σήμερα στα τελωνεία Ευζώνων, Νίκης, Προμαχώνα και Εξοχής
- Ενδιαφέρουσε δηλώσεις του Λαφρόφ για Ιαπωνία και Νότια Κορέα
- Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο υπουργείο Εργασίας – Τι διεκδικούν
- Η μάχη του τραγουδιστή Κλιφ Ρίτσαρντ με τον καρκίνο του προστάτη και η έκκληση για προληπτικό έλεγχο
- Οδηγός… επιβίωσης του κινητήρα αυτοκινήτου τους χειμερινούς μήνες – Τι πρέπει να κάνετε









