«Ανεβαίνουν» οι ρυθμοί στο παρασκήνιο – Τι φαίνεται να ισχύει με το βλέμμα στις ελληνικές εκλογές

Το μήνυμα Μητσοτάκη, η κοινωνία και η στάση επιχειρηματικών δυνάμεων

Παρότι οι εκλογές απέχουν ακόμα κάποιους μήνες, στην Νέα Δημοκρατία θεωρούν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως πρέπει να πατηθεί το «γκάζι» σε διάφορους τομείς που απασχολούν την κοινωνία και την οικονομία.

Στο Μαξίμου θέλουν να ικανοποιήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι των ψηφοφόρων, δεδομένου ότι εμφανής στόχος είναι η αυτοδυναμία, καθώς οι συζητήσεις για μετεκλογικές συνεργασίες μόνο εύκολες δεν θα είναι.

Ήδη έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ ο πρωθυπουργός έχει περάσει το μήνυμα σε υπουργούς του και λοιπά σημαντικά στελέχη πως πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες και μάλιστα άμεσα.

Η κυβέρνηση στοχεύει στο να γίνουν οι εκλογές, αφού τερματιστεί η τρέχουσα θητεία και το αποτέλεσμα των καλπών να της εξασφαλίσει ακόμα μία τετραετία στην εξουσία.

Μάλιστα αυτό που διαφαίνεται είναι πως επιχειρηματικές δυνάμεις που είχαν ταχθεί εναντίον της κυβέρνησης, βλέποντας πως στην αντιπολίτευση δεν υπάρχει κάποια πολιτική παράταξη, η οποία έχει σοβαρές πιθανότητες να κυβερνήσει, έχουν ρίξει τους τόνους απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πολλοί παρατηρούν πάντως πως το ενδιαφέρον μεγάλου κομματιού των πολιτών σε σχέση με τις πολιτικές εξελίξεις συνεχώς μειώνεται με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την επόμενη μέρα της χώρας.

photo Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί