Eξαφάνιση 3χρονου Νόα στην Βρετανία: Βρέθηκε πτώμα σε λίμνη

Ο Νόα Γουντς, ο οποίος είναι μερικώς κωφός, εξαφανίστηκε την Τρίτη όταν έφυγε τρέχοντας από μια παιδική χαρά. Η αστυνομία δεν έχει ταυτοποιήσει επίσημα το πτώμα, αλλά έχει ενημερωθεί η οικογένεια του Νόα.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι βρήκε ένα πτώμα σε μια λίμνη κατά την αναζήτηση του Νόα Γουντς, του τρίχρονου που εξαφανίστηκε χθες από μια παιδική χαρά στο Σάφολκ.

Το αγόρι, το οποίο είναι μερικώς κωφό, δεν έχει λεκτική ικανότητα και είναι αυτιστικό, είχε εθεαθεί τελευταία φορά στην παιδική χαρά στο Merriam Close στο χωριό Brantham περίπου στις 3 μ.μ. χθες.

Αναφέρεται ότι έτρεξε σε ένα σοκάκι δίπλα στην παιδική χαρά προς ένα νεόδμητο συγκρότημα κατοικιών

Η υπόθεση είχε εμπνεύσει μια τεράστια αντίδραση της κοινότητας: περισσότεροι από 1.300 εθελοντές υποστήριξαν τις έρευνες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ελικόπτερα και η Ακτοφυλακή συμμετείχαν επίσης στις έρευνες. Οι αξιωματικοί επικεντρώθηκαν επίσης σε τυχόν κοντινά υδάτινα σώματα.

Ο πρόεδρος του ενοριακού συμβουλίου του Μπράνθαμ, Μαλ Μπρίτζμαν, δήλωσε ότι το πρωί συμμετείχαν άνθρωποι από μέρη ακόμη και από το Μπέρμιγχαμ.

Μετά από μια νύχτα ασυντόνιστων εθελοντικών αναζητήσεων, η αστυνομία έθεσε σε εφαρμογή ένα επίσημο σχέδιο έρευνας για να ενσωματώσει μέλη του κοινού στην αντίδρασή της, αν και τους ειπώθηκε να μείνουν μακριά από ορισμένες περιοχές.

Λίγο πριν τις 6 μ.μ. χθες, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε ένα πτώμα στη λίμνη Ντέκοϊ, κοντά στην παιδική χαρά όπου εθεάθη τελευταία φορά ο Νόα. Το πτώμα δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί επίσημα, αλλά η οικογένεια του Νόα έχει ενημερωθεί.

Η ανακοίνωση έγινε από τον εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένο επιθεωρητή Τομ Πιρς, ο οποίος δήλωσε ότι η αστυνομία ήταν «καταβεβλημένη από την ολοένα και μεγαλύτερη υποστήριξη του κοινού».

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί