Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για άθληση σε 4 πάρκα της πόλης

O ΟΠΑΝΔΑ φέρνει δωρεάν οργανωμένα προγράμματα άσκησης σε τέσσερα από τα ομορφότερα πάρκα της Αθήνας

Σε ανοιχτές για όλους εστίες αθλητισμού, ευεξίας και κοινωνικής επαφής μετατρέπει τα πάρκα και τα άλση της πόλης ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Με το «Urban Training – Κάνε τη Γυμναστική Τρόπο Ζωής: Άθληση στα Πάρκα», ο ΟΠΑΝΔΑ φέρνει δωρεάν οργανωμένα προγράμματα άσκησης σε τέσσερα από τα ομορφότερα πάρκα της Αθήνας, το Άλσος Χωροφυλακής, την Ακαδημία Πλάτωνος, το Άλσος Προμπονά και τον Εθνικό Κήπο. Εξειδικευμένοι γυμναστές του ΟΠΑΝΔΑ θα βρίσκονται εκεί, από τις 09:00 έως τις 12:00, για να καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες σε Pilates, Bodytone, Freestyle κ.ά.

Οι προπονήσεις απευθύνονται σε όλους. Σε ενήλικες που θέλουν να ξεκινήσουν ή να επαναφέρουν την άσκηση στη ζωή τους, σε παιδιά που γυμνάζονται παρέα με τους γονείς τους, αλλά και σε Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), με ειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα. Η συμπερίληψη και η ισότιμη συμμετοχή βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε δράσης.

«Προσφέρουμε δωρεάν οργανωμένα προγράμματα γυμναστικής για τον καθένα. Από την Ακαδημία Πλάτωνος και το Άλσος Προμπονά μέχρι τον Εθνικό Κήπο και το Άλσος Χωροφυλακής. Pilates, Bodytone, Freestyle, δράσεις για παιδιά και οικογένειες και ειδικά προγράμματα για Άτομα με Αναπηρία δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να αναζωογονηθούν χωρίς κόστος», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και πρόσθεσε: «Με το “Urban Training – Άθληση στα Πάρκα” βάζουμε την Αθήνα σε κίνηση».

Το πρόγραμμα

Σάββατο 23 Μαΐου – Άλσος Χωροφυλακής, 09:00 – 09:45: Pilates, 10:00 – 10:45: Freestyle, 11:00 – 12:00: AμεA διαδραστικά παιχνίδια.

Σάββατο 30 Μαΐου – Ακαδημία Πλάτωνος, 09:00 – 09:45: Pilates, 10:00 – 10:45: Bodytone, 11:00 – 12:00: ΑμεΑ διαδραστικά παιχνίδια.

Σάββατο 6 Ιουνίου – Άλσος Προμπονά, 09:00 – 09:45: Pilates, 10:00 – 10:45: Freestyle, 11:00 – 12:00: ΑμεΑ διαδραστικά παιχνίδια.

Σάββατο 13 Ιουνίου – Εθνικός Κήπος, 09:00 – 09:30: Fanga, 09:30 – 09:40: Επίδειξη ρυθμικής από την ομάδα Άρτεμις – Χορογραφία από την ομάδα Cheerleaders Υάδες, 09:40 – 10:10: Freestyle, 10:10 – 10:40: Pilates και Yoga, 10:40 – 11:10: Bodytone, 11:00 – 12:10: ΑμεΑ διαδραστικά παιχνίδια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί