Δύο διαφορετικές υποθέσεις κλοπών με πρωταγωνιστές ανήλικους και νεαρούς δράστες απασχόλησαν, το τελευταίο 24ωρο, τις αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, οδηγώντας σε συνολικά τέσσερις συλλήψεις.
Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν στην περιοχή της Ξηροκρήνης, δύο άτομα, 21 και 15 ετών, καθώς είχαν διαρρήξει κατάστημα ενοικίασης ηλεκτρικών πατινιών και scooter στο κέντρο της πόλης, απ’ όπου αφαίρεσαν πέντε ηλεκτρικά πατίνια και τέσσερις μπαταρίες ηλεκτρικών μοτοσικλετών. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε περίπου 6.000 ευρώ.
Σε δεύτερο περιστατικό, δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανηλίκων, ηλικίας 17 και 16 ετών (αγόρι και κορίτσι, αντίστοιχα), οι οποίοι φέρονται να αφαίρεσαν διάφορα ενδύματα από κατάστημα. Κατά τον έλεγχο των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι η 16χρονη δεν είχε προβεί ποτέ στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ως όφειλε.
Σε βάρος όλων των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για κλοπές.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo: eurokinissi / motionteam
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράν: Νέα πλήγματα μερικές ώρες πριν από τη λήξη του τηλεγραφήματος του Τραμπ
- Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: Αυξήστε τα κονδύλια των Ταμείων Συνοχής για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
- Το Ιράν θέτει όρους για μία ειρηνευτική συμφωνία διαρκείας με τις ΗΠΑ
- Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη
- Επική βουτιά…Γυναίκα ανέβηκε σε μια ανθισμένη κερασιά για φωτογραφία! ΒΙΝΤΕΟ
- Αμερικανοί και Τούρκοι τουρίστες: Γιατί επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη – Τι δαπανούν
- Σε ΦΕΚ οι συνδεδεμένες ενισχύσεις σε μαλακό/σκληρό σιτάρι και κριθάρι – Δείτε τα ποσά
- Κρίσιμη στρατιωτική σύσκεψη στη Βρετανία για τα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ “παραληρεί”, σύμφωνα με τον ιρανικό στρατό στις απειλές του Αμερικανού προέδρου
- Ενθαρρυντικά νέα για το 2χρονο κοριτσάκι που το δάγκωσε σκύλος









