Παρόλο που η πλοκή παραμένει μυστική, η ιστορία εστιάζει στην εμφάνιση δεινοσαύρων όταν ένας δρόμος… μετατοπίζεται μυστηριωδώς στον χώρο και τον χρόνο.
Με πρωταγωνιστές την Αν Χάθαγουεϊ (Anne Hathaway) και τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (Ewan McGregor) στην πρωτότυπη παραγωγή συμμετέχουν επίσης η Μέιζι Στέλλα (Maisy Stella) και ο Κρίστιαν Κόνβερι (Christian Convery).
«Όταν ένα ανεξήγητο φαινόμενο αποσπά βίαια την οδό Oak από τον προαστιακό της ιστό, μεταφέροντας ολόκληρη τη γειτονιά σε ένα άγνωστο μέρος, η οικογένεια Platt ανακαλύπτει πως η ίδια της η επιβίωση εξαρτάται από το να παραμείνει ενωμένη, καθώς προσπαθεί να περιηγηθεί στο πλέον άγνωστο και αφιλόξενο περιβάλλον», σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.
Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ (David Robert Mitchell), ενώ η παραγωγή είναι των Τζέι Τζέι Έιμπραμς (J.J. Abrams), Χάνα Μινγκέλα (Hannah Minghella), Τζον Κόεν (Jon Cohen), Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ (David Robert Mitchell), Ματ Τζάκσον (Matt Jackson) και Τόμι Χάρπερ (Tommy Harper). Τη μουσική υπογράφει ο πολυβραβευμένος Μάικλ Τζακίνο (Michael Giacchino).
Σύμφωνα με το FirstShowing, η πρεμιέρα του «The End of Oak Street» στις αμερικανικές αίθουσες αναμένεται στις 14 Αυγούστου από τη Warner Bros.
Δείτε το ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΔΩ
Στέλλα Αλεβιζοπούλου – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα
- Μεντβέντεφ κατά Κάλας: «Είναι κρίμα να είσαι τόσο χαζή στα 50 σου»
- Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο για τη Λαμπρή – Ποια Κυριακή είναι ανοικτά τα καταστήματα
- Βρετανική κυβέρνηση για τα παιδιά: Όχι οθόνες πριν από την ηλικία των δύο ετών
- Κεφαλογιάννη: Ο ελληνικός τουρισμός δεν έχει επηρεαστεί από την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Το νέο viral ΒΙΝΤΕΟ των Ιρανών με τον… διάβολο και τον Βαάλ δίπλα στον Τραμπ
- Το Κρεμλίνο αρνείται ότι ο Πούτιν ζήτησε από επιχειρηματίες να χρηματοδοτήσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Κυβέρνηση: Υποχρεωτικός ο Προσωπικός Αριθμός στα Δελτία Ταυτότητας των Ε.Δ.
- «Θα εντείνουμε τα πλήγματα στο Ιράν», λέει το Ισραήλ
- ΑΑΔΕ: 43 κιλά λαθραίων πούρων Αβάνας, αξίας 440.000 ευρώ, κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος









