Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Ο εντοπισμός έγινε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από την Europol.

Δύο δέματα με αντικείμενα που είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε εμπορευματοκιβώτιο, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών από την Europol.

Τον έλεγχο διενήργησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με στελέχη του Τμήματος Δίωξης Λαθρεμπορίου του 1ου Τελωνείου Εισαγωγών-Εξαγωγών Θεσσαλονίκης. Το εμπορευματοκιβώτιο, δεσμεύτηκε από πλοίο εμπορευματοκιβωτίων, σημαίας Πορτογαλίας, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το Σάββατο, 21 Μαρτίου.

Κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκαν δύο δέματα, που περιείχαν περιείχαν συνολικά 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 12 ρολόγια χειρός, 8 γυναικείες τσάντες, 19 παντελόνια, 12 μπλούζες, 7 μπουφάν, 1 αθλητική ζακέτα, 1 ζευγάρι παπούτσια, 1 καπέλο, 5 αρώματα και 3 υφασμάτινες θήκες μεταφοράς.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα. Παράλληλα, ενημερώθηκε το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Λεμεσού Κύπρου, για την εκκίνηση της διαδικασίας επιστροφής των κλοπιμαίων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo: eurokinissi/motionteam

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί