Οι Ρώσοι πλέον θα απεμπλακούν από την ευρωπαϊκή αγορά, την οποία τροφοδοτούσαν τόσα χρόνια με ενέργεια και θα στραφούν αλλού.
Το γεγονός αυτό είναι τετελεσμένο.
Άλλωστε η διεθνιστική Δύση αυτό ακριβώς ήθελε να πετύχει: την ρήξη Ρωσίας-Ευρώπης και σε αυτόν τομέα, με την ζωή σε ευρωπαϊκές χώρες να ακριβαίνει.
Οι Ρώσοι αφήνουν απλά ένα παράθυρο, όπως έχει σημειωθεί, να συνάψουν ξεχωριστές συμφωνίες με όσα ευρωπαϊκά κράτη επιθυμούν διμερείς σχέσεις.
Όσες χώρες ακολουθήσουν την γραμμή των Βρυξελλών, οι γεωοικονομικοί τους δρόμοι με την Ρωσία θα χωρίσουν εντελώς.
Μένει να φανεί ποιές κυβερνήσεις δεν θα ακολουθήσουν τον δρόμο του φανατισμού και θα προτιμήσουν την λογική, σχολιάζεται ευρέως σε γεωπολιτικά «πηγαδάκια».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-SPUTNIK POOL
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παράταση του «Προλαμβάνω» μετά τη λήξη της χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης ζητούν οι γιατροί
- Η πιο γλυκιά τσοπάνισσα στον κόσμο! Θα λιώσετε με το Βίντεο
- Νότιος Λίβανος: Το Ισραήλ ανακοίνωσε πως εξαπέλυσε «περιορισμένες χερσαίες επιχειρήσεις» κατά της Χεζμπολάχ
- Θεσσαλονίκη: Βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε περίοικους με κυνηγετικά όπλα
- Όσκαρ 2026: Ιστορία έγραψε η ελληνικής καταγωγής Cassandra Kulukundis – Κέρδισε το 1ο βραβείο για το casting (Vid)
- Ιράν: Εν μέσω πολέμου η κυβέρνηση αυξάνει 60% τους μισθούς
- «Η Κούβα επιθυμεί επίσης να κλείσουμε συμφωνία», λέει ο Τραμπ
- Μεσανατολικό: Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν 16 ανθρώπους στη Γάζα και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με γιατρούς
- Νεοφυείς επιχειρήσεις: Πώς οι χώροι coworking υποστηρίζουν την ανάπτυξη και την καινοτομία τους
- Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ θέλει να συγκεντρώσει διεθνείς δυνάμεις στα Στενά του Ορμούζ









