Ο υπουργός επικαλέστηκε σχετική τοποθέτηση του προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), Διονύση Θεοδωράτου, ο οποίος τόνισε ότι «στόχος μας είναι να μην υπάρξει μετακύλιση του κόστους λειτουργίας των πλοίων της ακτοπλοΐας στον τελικό καταναλωτή».
Όπως σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, «πρωταρχική μας προτεραιότητα είναι πάντα η προστασία των πολιτών και η στήριξη της ελληνικής κοινωνίας».
Σημειώνεται ότι ο κ. Θεοδωράτος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, καταθέτοντας προτάσεις για την αντιμετώπιση των αυξημένων λειτουργικών δαπανών του κλάδου.
Όπως ανέφερε, κοινός στόχος είναι να βρεθούν λύσεις που θα περιορίσουν το κόστος λειτουργίας των ακτοπλοϊκών πλοίων, ώστε να αποφευχθεί η μετακύλισή του στους επιβάτες.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ εναντίον Χεζμπολάχ στον Λίβανο – Τι έπραξε το Ιράν
- Όταν ο σκύλος γίνεται… «κατάσκοπος» – Τι κρύβει το παράθυρο; Το ΒΙΝΤΕΟ έγινε viral
- Αυτά τα τρία πράγματα θέλει το Ιράν για να τελειώσει ο πόλεμος
- Θεσσαλονίκη: 10χρονο παιδί υπέστη ανακοπή στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο – Νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο»
- Κ. Τσιάρας: Νέο πακέτο επενδύσεων για τον εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων
- Ο απεσταλμένος του Ρώσου προέδρου Κιρίλ Ντμίτριεφ βρίσκεται στη Φλόριντα για να συναντηθεί με μέλη της κυβέρνησης Τραμπ
- Aπό αύριο 12/3 οι αιτήσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα, Πειραματικά και Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
- Β. Κικίλιας για τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων: «Πρωταρχική μας προτεραιότητα πάντα η προστασία των πολιτών»
- Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Σταθερά δίπλα στα νοικοκυριά, διαχρονικά αλλά και σε έκτακτες περιόδους αβεβαιότητας
- Αυτός ο μαραθώνιος μπήκε επάξια στο Ρεκόρ Γκίνες – Δεν θα πιστέψετε πού έγινε (Photos+Vid)









