Το KPop Demon Hunters είναι ένα μιούζικαλ φαντασίας δράσης που ακολουθεί το δημοφιλές γυναικείο συγκρότημα K-pop HUNTR/X, το οποίο ζει μια διπλή ζωή πολεμώντας ένα αντίπαλο boy band, τους Saja Boys, οι οποίοι αποδεικνύονται δαίμονες.
Το κύριο τραγούδι της ταινίας, «Golden», έγινε γρήγορα η επιτυχία του καλοκαιριού, κερδίζοντας βραβεία στις τελετές απονομής των Χρυσών Σφαιρών όσο και των Critics’ Choice.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το «Golden» έγινε το πρώτο K-pop τραγούδι που κέρδισε στα βραβεία Grammy και είναι επίσης υποψήφιο στα επερχόμενα Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού.
«Αυτό το τραγούδι θα μπορούσε να είχε εξαφανιστεί. Ο μόνος λόγος που υπήρξε αυτή η υποψηφιότητα είναι ότι οι θαυμαστές απάντησαν και είπαν σε άλλους ανθρώπους να παρακολουθήσουν την ταινία» δήλωσε ο Μαρκ Σόνενμπλικ στο BBC.
Ο Σόνενμπλικ έγραψε το «Golden» μαζί με την Ejae, τον Ido και τον Τέντι Παρκ.
Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, δημοσίευμα του Bloomberg ανέφερε ότι το Netflix είχε οριστικοποιήσει συμφωνία για δεύτερη ταινία με τους σκηνοθέτες Μάγκι Κανγκ και Κρις Έπελχανς και τη Sony Corp, η οποία είχε αναπτύξει την αρχική ταινία. Ωστόσο, λόγω του μεγάλου χρόνου παραγωγής για τις ταινίες κινουμένων σχεδίων, δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει στην υπηρεσία streaming πριν από το 2029.
«Θα υπάρξει μια ολόκληρη διαδικασία ανάπτυξης προτού προχωρήσουμε στη δημιουργία των τραγουδιών. Η μουσική θα προκύψει από την ιστορία και αυτό θα γίνει αν έχει νόημα για όλους μας να το ξανακάνουμε» δήλωσε ο Σόνενμπλικ αναφερόμενος στη μουσική της δεύτερης ταινίας.
Οι Ejae, Audrey Nuna και Rei Ami τραγουδούν τις φωνές για τα μέλη των HUNTR/X στην ταινία, και οι τρεις έχουν προγραμματίσει να ερμηνεύσουν το single που θα φτάσει στην κορυφή των charts στα επερχόμενα βραβεία Bafta.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράν κατά Ισραήλ: Το σιωνιστικό καθεστώς δρα ως δολιοφθορέας
- Στη Βουλή δύο πρωτόκολλα συνεργασίας Ελλάδας-Αιγύπτου στον τομέα της στρατιωτικής εκπαίδευσης
- Διαδίκτυο και social media: Τι κρύβεται πίσω από το υποτιθέμενο «ενδιαφέρον» για τα παιδιά;
- Μιχαηλίδου: Το διαδίκτυο χωρίς γνώση και όρια μπορεί να γίνει επικίνδυνο, ειδικά για τα παιδιά
- Κυρ. Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς
- Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου: Συμβουλές για ασφαλή και αποτελεσματική πλοήγηση στην εποχή του ΑΙ
- «Έχουμε τεράστιο πρόβλημα βίας», παραδέχεται Υπουργός στη Γερμανία
- Συγκρούσεις φοιτητών – αστυνομίας στη Σενεγάλη: Νεκρός ένας φοιτητής Ιατρικής
- Σε ρυθμούς αποκριάς κινείται η Θεσσαλονίκη, με καρναβαλικές παρελάσεις, δρώμενα και πάρτι
- Εξοικονομώ – Επιχειρώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 13 Φεβρουαρίου
Κύρια Θέματα









