Ο υπουργός υπογράμμισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TF1 ότι τα φυσικά καταστήματα είναι υπεύθυνα για τα προϊόντα που πωλούν, ενώ οι πλατφόρμες στο Ίντερνετ δεν είναι.
Η γαλλική κυβέρνηση έχει προσφύγει εναντίον της απόφασης δικστηρίου το Δεκέμβριο να απορρίψει την τρίμηνη αναστολή των επιχειρήσεων της Shein, που είχε επιβληθεί σε βάρος αυτής της κινεζικής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου στο πλαίσιο κυρώσεων μετά την αναταραχή που δημιουργήθηκε σχετικά με τις κούκλες για σεξ με χαρακτηριστικά παιδιών που πωλούνταν σ’ αυτή.
Ο Σερζ Παπέν δήλωσε ότι δύο βουλευτές ετοιμάζουν νομοσχέδιο το οποίο θα επιτρέπει στην κυβέρνηση να αναστέλλει τη λειτουργία πλατφορμών στο Ίντερνετ χωρίς να χρειάζεται την έγκριση δικαστηρίου.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πολωνός πέρασε θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης μετά από 9 χρόνια και 139 προσπάθειες – Τώρα περιμένει με αγωνία την πρακτική εξέταση
- Τρομερό ΒΙΝΤΕΟ: Πώς αντέδρασε κοπάδι ζώων μόλις το χτύπησε ανεμοστρόβιλος
- Ο Μακρόν απηύθυνε έκκληση στον Πεζεσκιάν για τερματισμό των ιρανικών επιθέσεων εναντίον κρατών του Περσικού Κόλπου
- Προσοχή: Διαδικτυακή απάτη “Fuel Pass” υποκλέπτει προσωπικά και τραπεζικά δεδομένα
- Φρίκη στην Κένυα: 32 πτώματα βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο
- Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μαμντάνι
- Ο ΔΟΕ “έτοιμος” για νέα αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου “εάν χρειαστεί”
- Πετρέλαιο: Οι τιμές μειώνονται κατά σχεδόν 6%
- Ιταλία: Παραιτήθηκαν ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και η υπεύθυνη του ιδιαίτερου γραφείου του υπουργού
- Δανία-εκλογές: Ποια παράταξη δείχνει να επικρατεί χωρίς όμως απόλυτη πλειοψηφία (σχεδόν τελικά αποτελέσματα)









