Το ντοκιμαντέρ για τη Μελάνια Τραμπέχει βγει εδώ και λίγες μέρες στους κινηματογράφους.
Στο πίσω μέρος μιας αυτοκινητοπομπής των Μυστικών Υπηρεσιών, ο σκηνοθέτης Μπρετ Ράτνερ ρωτάει την Πρώτη Κυρία ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι. Μόλις έκαναν την αποκάλυψη άρχισε να τραγουδάει στο ρυθμό της επιτυχίας πριν παραδεχτεί ότι «δεν τραγουδάει».
Το κομμάτι που ακολούθησε ήταν το “Billie Jean”, το οποίο η Πρώτη Κυρία αποκαλύπτει αργότερα στην ταινία ότι είναι το αγαπημένο της τραγούδι μαζί με το “Thriller”.
Σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον, τον αγαπημένο της τραγουδιστή, είπε στον Ράτνερ στο πίσω μέρος της λιμουζίνας: “Τον συνάντησα μια φορά με τον Ντόναλντ, ήταν πολύ γλυκός, πολύ καλός”. Το “Billie Jean” είναι το δεύτερο single από το “Thriller” του 1982, το άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Το τραγούδι που έγινε παγκόσμια επιτυχία είναι επίσης το σόλο single του Τζάκσον με τις καλύτερες πωλήσεις και το τρίτο πιο επιτυχημένο της δεκαετίας του 1980 μετά τα “Last Christmas” και “Don’t Stop Believin'”.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισχυρότατη έκρηξη σε αποθήκη όπλων στο Ιράν – Vid
- Ευρωπαϊκή συνδρομή για την αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο, ζητά Έλληνας Ευρωβουλευτής
- Ο Τραμπ θα «παγώσει» για πέντε ημέρες τα χτυπήματα κατά ενεργειακών υποδομών του Ιράν
- Το Κρεμλίνο κρίνει πως μόνον η “πολιτική και διπλωματική οδός” θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αποκλιμάκωση
- Τέμπη: Η εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθεί αίτημα για διακοπή της δίκης
- Ακόμα πιο απρόβλεπτο τώρα το Ιράν: Ο πολυεπίπεδος μηχανισμός που καλούνται να νικήσουν οι ΗΠΑ
- Τι αποκάλυψε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για τη συνεργασία του με τον Τομ Κρουζ
- Τρομακτικό βίντεο με ταύρο: Η στιγμή που εκσφενδονίζει με τα κέρατά του γυναίκα!
- Ψυχική υγεία παιδιών: Νέα δωρεάν προγράμματα και Παγκόσμιο Κέντρο για τις νευροεπιστήμες στην Ελλάδα
- Σοκαριστικό βίντεο από κατολίσθηση στην Τουρκία – Αυτοκίνητο θάβεται μέσα σε δευτερόλεπτα (Vid)









