συμπεριλαμβανομένων 500 μελών των υπηρεσιών ασφάλειας, κατηγορώντας “τους τρομοκράτες και τους ένοπλους ταραχοποιούς” για το θάνατο “αθώων Ιρανών”.
Ο αξιωματούχος αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει το όνομά του εξαιτίας της ευαίσθητης φύσης του ζητήματος, ενώ δήλωσε στο Reuters ότι μερικές από τις χειρότερες συγκρούσεις με το μεγαλύτερο αριθμό θανάτων έγιναν στις κουρδικές περιοχές του βορειοδυτικού Ιράν, μία περιοχή, όπου οι Κούρδοι αποσχιστές είναι ενεργοί, όπου οι διαμαρτυρίες ήταν πιο βίαιες σε προηγούμενες περιόδους αποσταθεροποίησης.
“Ο τελικός απολογισμός των νεκρών δεν αναμένεται ότι θα αυξηθεί δραματικά”, δήλωσε ο ίδιος αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι “το Ισραήλ και οι ξένες ένοπλες δυνάμεις” υποστήριξαν και εξόπλισαν αυτούς που βγήκαν στους δρόμους.
ΑΠΕΜΠΕ – ΑΠΕΜΠΕ-EPA-ANSA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Τασούλας για ημέρα μνήμης θυμάτων της τρομοκρατίας: “Τα όπλα της δημοκρατίας είναι πιο ισχυρά από τα περίστροφα”
- Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική μπορεί να εξελιχθεί σε διεθνή κόμβο θαλάσσιου τουρισμού και yachting»
- Η Μαρία Σάκκαρη δεν πίστευε τον “πόντο της χρονιάς” που έβαλε στο Australian Open! vid
- Απήγαγαν άνδρα από το ΙΧ του: Θα τον στείλουν να πεθάνει για το Ουκρανονάτο, vid
- Έτσι ξεκινάει ένα… κλασικό χειμωνιάτικο πρωινό στη Ρωσία, vid
- Παναμάς: Κατάσχεση ρεκόρ 5 τόνων ναρκωτικών μετά από καταδίωξη στη θάλασσα
- Ο εγγονός του θρύλου Johnny Cash τραγουδά τα τραγούδια του παππού του: “Ήταν η αλήθεια”, vid
- Το viral ΒΙΝΤΕΟ με τον «ευρωπαϊκό στρατό» στη Γροιλανδία
- «Μισές αλήθειες» από Μασκ-Τάκερ: «Δεν βλέπετε ποιοί ελέγχουν τους πολιτικούς-μαριονέτες»
- Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Στασινόπουλος – Ήταν στο τιμόνι της ΒΙΟΧΑΛΚΟ επί επτά δεκαετίες









