Στις ΗΠΑ η κυβέρνηση του προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, έχει να αντιμετωπίσει τις δικές της διαδηλώσεις, οι οποίες διοργανώνονται από αριστεριστές διεθνιστές.
Άτομα βγαίνουν δημόσια και λένε πως πρέπει να δημιουργηθούν αριστερές πολιτοφυλακές και να πάρουν άνθρωποι τα όπλα.
«Ο καιρός για λόγια τελείωσε, ο καιρός για ευγένειες τελείωσε, ο καιρός για ειρήνη τελείωσε», δήλωσε διαδηλωτής μιλώντας σε δημοσιογράφο και συνέχισε σε άλλο σημείο:
«Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον Νοέμβριο (σ.σ. ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές). Δεν υπάρχει αναμονή στην κάλπη. Πρέπει να φτάσουμε στο κουτί με τις σφαίρες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος».
Τα λόγια του συμμερίζονται πολλοί ακόμα που έχουν κατέβει στους δρόμους.
Ο Τραμπ βρίσκεται υπό την «ομηρία» του Βαθέος Κράτους και απειλείται με το δικό του Ιράν, την ώρα που προσπαθεί να επιτεθεί κατά της κυβέρνησης της Τεχεράνης.
Και στις ιρανικές πόλεις, υπάρχει η καταγγελία πως οι αιματηρές διαδηλώσεις διοργανώνονται από διεθνιστές «μισθοφόρους», οι οποίοι θέλουν να συμβάλλουν στην αλλαγή εξουσίας, αλλάζοντας το ισλαμικό καθεστώς του Ιράν με ένα νέο διεθνιστικό. Πολλοί, ακόμα και αν τάσσονται κατά των πρακτικών της ισλαμικής κυβέρνησης στο Ιράν, βλέπουν με σκεπτικισμό τις εν λόγω εξελίξεις.
Αναλυτές αναρωτιούνται μήπως η μέθοδος που χρησιμοποιείται στο Ιράν, χρησιμοποιηθεί και κατά του Τραμπ, αν αυτό αποφασίσει το Βαθύ Κράτος και ως εκ τούτου καλούν τον Αμερικανό πρόεδρο να δει με διαφορετικό μάτι όσα συμβαίνουν στην μεσανατολική χώρα.
photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ηθοποιός Τίμοθι Μπάσφιλντ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών: “Είναι όλα ψέμματα”
- Χταζηδάκης: «Η κυβέρνηση έχει τώρα δύο προτεραιότητες σε σχέση με το αγροτικό ζήτημα»
- Βοιωτία: Θανατηφόρο τροχαίο σε παράκαμψη λόγω αγροτικών μπλόκων
- Θ. Ρουσόπουλος: Θα απευθύνω ερώτηση στην Επιτροπή της Βενετίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το άρθρο 86
- Γερμανία: Σε απόγνωση οι χονδρέμποροι μετά τη νέα μείωση των πωλήσεων -Ζητούν μέτρα από την κυβέρνηση
- Δέκα συλλήψεις στον Ασπρόπυργο για ρευματοκλοπές και παράνομη οπλοφορία
- Όταν… χάνεις, στην κυριολεξία, το αυτοκίνητό σου λόγω του χιονιού, vid
- Οι Backstreet Boys αναδημιουργούν μετά από 26 χρόνια την επιτυχία “I want it that way”, vid
- Συνελήφθη στην Αττική Τούρκος που τον καταζητούσε η Interpol
- Παρέμβαση της Ζαχάροβα σε σχέση με την Γροιλανδία – Σε πολύ δύσκολη θέση η Ευρωπαϊκή Ένωση









