Όπως δήλωσε την Τρίτη η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, την οποία επικαλείται το Sputnik, οι απειλές της Ουάσινγκτον για επιθέσεις κατά του Ιράν είναι απολύτως απαράδεκτες,
«Οι απειλές της Ουάσινγκτον για την έναρξη νέων στρατιωτικών επιθέσεων στο έδαφος της Ισλαμικής Δημοκρατίας είναι απολύτως απαράδεκτες», ανέφερε η Ζαχάροβα.
Η Ρωσία καταδικάζει έντονα κάθε ανατρεπτική εξωτερική παρέμβαση στις εσωτερικές πολιτικές διαδικασίες του Ιράν, τόνισε η διπλωμάτης.
«Η δυναμική της εσωτερικής πολιτικής κατάστασης στην χώρα, η μείωση των τεχνητά τροφοδοτούμενων διαμαρτυριών που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες, μας επιτρέπουν να αναμένουμε μια σταδιακή σταθεροποίηση της κατάστασης. Χιλιάδες Ιρανοί που διαδηλώνουν υπέρ της κυριαρχίας της Ισλαμικής Δημοκρατίας είναι το κλειδί για την αποτυχία των δυσοίωνων σχεδίων εκείνων που στοιχειώνονται από την ύπαρξη κρατών στην διεθνή σκηνή ικανών να ακολουθήσουν μια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική και να επιλέξουν ανεξάρτητα φίλους», κατέληξε η Ζαχάροβα, σύμφωνα πάντα με το ρωσικό μέσο.
Με πληροφορίες από Sputnik, photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σύμβουλος του Πούτιν: «Οι ανίκανοι της Ε.Ε. καταστρέφουν τον δυτικό πολιτισμό»
- Μόσχα: Η «δυτική μειοψηφία» «προσπαθεί να αντιταχθεί» στο «κίνημα ανεξάρτητων κρατών»
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Άρχισε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του









