Σε φυλάκιση 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να πετάει ανεξέλεγκτα παλιές οικιακές συσκευές και είδη οικιακού εξοπλισμού σε περιοχή της Ασπροβάλτας, στη Θεσσαλονίκη.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλβης εντόπισαν στο σημείο από ψυγεία, κλιματιστικά και πλυντήρια μέχρι καρέκλες και τραπέζια, αντικείμενα που μετέφερε με Ι.Χ. φορτηγό. Επιπλέον, έξω από μονοκατοικία που εκμίσθωνε στην ίδια περιοχή υπήρχε σωρός από ανακυκλώσιμα απόβλητα και διάφορα άλλα ογκώδη αστικά απορρίμματα, χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
Ο 57χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, που τον έκρινε ένοχο για υποβάθμιση περιβάλλοντος. Κατά της καταδικαστικής απόφασης άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φρίκη για 13χρονη στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός αλλοδαπός την είχε αρπάξει, την βίαζε και της έδινε ναρκωτικά
- Ιδιοκτήτης πιτσαρίας έγινε viral γιατί απαντά από κάτω…στις κακές κριτικές πελατών!
- Ταραχές στο Ιράν: Ο στρατός ορκίζεται να υπερασπίσει τα εθνικά συμφέροντα
- Στο Καράκας «θριαμβευτές» οι Αμερικανοί – Τι αναφέρεται σε σχέση με την Ρωσία
- Συνεκπαίδευση φρεγάτας «Ύδρα» με την φρεγάτα Al Taif του Βασιλικού Ναυτικού της Σαουδικής Αραβίας
- Έτσι μοιάζουν οι πρώτες μέρες του 2026 – Επικό ΒΙΝΤΕΟ
- Π. Μαρινάκης: Αυτά τα δέκα χρόνια η Νέα Δημοκρατία μεγάλωσε, όπως και η Ελλάδα
- Τι αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ για τις θητείες των αρχηγών
- Εκτοξεύθηκε η τιμή του κρέατος μέσα σε ένα χρόνο – Αυξήσεις πάνω από 14% στα σουπερμάρκετ
- Θεσσαλονίκη-Fly Over: Εντυπωσιακές εικόνες από την κατεδάφιση γέφυρας, vid









