Μόλις ορίσουν αντιπροσωπεία οι αγρότες θα γίνει και η συνάντηση με την κυβέρνηση, ξεκαθάρισε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο Action24, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών με τον πρωθυπουργό.
Αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε τον σεβασμό της κυβέρνησης στα αιτήματα των αγροτών, ωστόσο καταδίκασε τις παραβατικές συμπεριφορές που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.
Ο κ. Μαρινάκης αναγνώρισε ότι η κατάσταση των μπλόκων δημιουργεί προβλήματα στην κοινωνία και στην αγορά των Χριστουγέννων, όμως απηύθυνε έκκληση στους αγρότες να ορίσουν συγκεκριμένη αντιπροσωπεία εκπροσώπησης.
Διαβεβαίωσε ότι την επόμενη ημέρα θα γίνει συνάντηση σε υψηλό επίπεδο, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να συναντηθούν οι εκπρόσωποι των αγροτών ακόμα και με τον πρωθυπουργό, εφόσον οριστούν ονομαστικά εκπρόσωποι των αγροτών και προσέλθουν με συγκεκριμένη ατζέντα αιτημάτων.
Αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν σε Κρήτη και Μακεδονία με επιθέσεις κατά αστυνομικών, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «οι άνθρωποι αυτοί είναι τραμπούκοι και εγκληματίες», ενώ χαρακτήρισε «ανεκδιήγητες» τις τοποθετήσεις πολιτικών που στηρίζουν τέτοιες συμπεριφορές.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέος ρόλος – έκπληξη για την πολυβραβευμένη ηθοποιό Σιγκούρνι Γουίβερ
- Εκλογές στην Ουκρανία; Τρία πιθανά σενάρια και κάτι που βάζει την Μόσχα ίσως σε σκέψεις
- O χάρτης των αγροτικών κινητοποιήσεων σε όλη την Μακεδονία
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος Τούρκος, καταζητούμενος στη χώρα του
- Δωρεάν φάρμακα και προληπτικές εξετάσεις για παχυσαρκία και vεφρική δυσλειτουργία – Εκδόθηκε η ΚΥΑ
- Αγρότες και κτηνοτρόφοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στην Κρήτη
- Στο λιμάνι του Βόλου οι αγρότες της Θεσσαλίας – Στο πλευρό τους και οι ψαράδες της Μαγνησίας
- Λειψοί: Το νησί της Καλυψούς στους 5 πιο αναζωογονητικούς προορισμούς του κόσμου για μείωση του στρες
- Και στην Ρωσία σύστημα καμερών! Τι εντοπίζει
- Συνεχίζονται οι πολύωροι αποκλεισμοί τελωνείων στην Μακεδονία









