Ο 65χρονος τεχνικός είχε συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο σχεδόν σε όλα με τον Γιάννη Αλαφούζο σε συνάντηση που είχαν στο Λονδίνο, παρουσία και του Ιταλού, Φράνκο Μπαλντίνι, ωστόσο είχε ζητήσει δύο μέρες διορία για να «τελειώσει» το όλο θέμα.
Όπερ κι εγένετο την Κυριακή (19/10), με τον Μπενιτεθ να στέλνει με την υπογραφή του το συμβόλαιο που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός με χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2027 κι οψιόν επέκτασης για άλλο ένα έτος, ενώ οι αποδοχές του θα φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ, στο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για προπονητή ελληνικής ομάδας.
Ο Ισπανός αναμένεται στην Αθήνα μέσα στην επόμενη εβδομάδα και με την έλευσή του θα ανακοινωθεί κι επίσημα η συμφωνία των δύο πλευρών, με τον Μπενίτεθ να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μετά την επιστροφή της απ’ την Ολλανδία και τον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης (23/10) με τη Φέγενορντ για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Στο συγκεκριμένο ματς θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο ως πρώτος προπονητής ο Χρήστος Κόντης, με τους «πράσινους» να έχουν διάθεση να του προτείνουν την παραμονή του στην ομάδα ως μέλος του τιμ του Μπενίτεθ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κίνα: Εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη στρατιωτικών ελικοπτέρων, vid
- Ηράκλειο: Συνελήφθη 40χρονος για όπλα αλλά και ενδοοικογενειακή βία
- Αγιατολάχ Ιράν σε Τραμπ: «Συνέχισε να ονειρεύεσαι»
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Ζητάει παράταση για την εφαρμογή της υποχρέωσης αποδοχής IRIS πληρωμών
- Η νέα κίνηση των Βρετανών με τα Γλυπτά του Παρθενώνα που προκάλεσε σάλο
- Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε γάτα να ρίχνει ποντίκι μέσα σε κατσαρόλα με φαγητό – Δείτε εικόνες
- Στο Ισραήλ ταξιδεύει ο Βανς
- Οι Μιράντα Κερ και Έβαν Σπίγκελ κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τις οθόνες
- Ιστορική μέρα αύριο στη Γαλλία: Την πόρτα της φυλακής θα περάσει ο Σαρκοζί
- Ποιοί επηρεάστηκαν από το παγκόσμιο διαδικτυακό «μπλακ άουτ»