Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, λόγω του καύσωνα τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας του Ανακτόρου των Αιγών, του Αρχαίου Θεάτρου Αιγών και της Νεκρόπολης-Βασιλικής Συστάδας των Τημενιδών, εντός του Αρχαιολογικού Χώρου των Αιγών, που θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό από τη 1 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.
Τις ίδιες ώρες θα είναι κλειστό το Αρχαίο Θέατρο, το Νυμφαίο και οι Μακεδονικοί Τάφοι της Κρίσεως και των Ανθεμίων, εντός του Αρχαιολογικού Χώρου της Μίεζας, καθώς επίσης και η Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας.
Επιπλέον, τα βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία της Ημαθίας: Ι.Ν. Αναστάσεως Σωτήρος Χριστού, Ι.Ν. Αγίου Παταπίου, Ιεροί Ναοί Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττας, Αγίας Άννας της Αγοράς, Αγίου Βλασίου, Παναγίας Ευαγγελίστριας, Αγίου Νικολάου Μακαριωτίσσης, Μεγάλου Θεολόγου, Αγίου Νικολάου μοναχού Ανθίμου, Παναγίας Βαλτεσινής, Αγίου Γεωργίου Μικρού, Αγίου Ανδρέα Κυριώτισσας και Αγίου Δημητρίου Παλατιτσίων, θα παραμείνουν κλειστά μετά τη 1 το μεσημέρι.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Βροχή” οι παραιτήσεις λόγω Έπστιν: Παραιτήθηκε γνωστή Νορβηγή διπλωμάτης
- Τα λαχανικά που μπορείτε να φυτέψετε τον Φεβρουάριο και να “πιάσουν”
- Λύθηκε μυστήριο 150 ετών με τον “Πράσινο Ποταμό” στη Γιούτα που έρεε προς τα πάνω, σε υψόμετρο χιλιάδων μέτρων
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίσθηκε ο αντιπολιτευόμενος Χουάν Πάμπλο Γκουανίπα, σύμμαχος της Ματσάδο
- Χαμένο δαχτυλίδι βρέθηκε θαμμένο μετά από 44 χρόνια σε παραλία του Μισισιπή, vid
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Κυβερνητική κρίση στη Βρετανία – Παραιτήθηκε ο προσωπάρχης του Στάρμερ
- Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στο κέντρο του Βόλου
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοκαριστική πτώση για την Αμερικανίδα σκιέρ Λίντσεϊ Βον, vid
- Σπάνια πάθηση προκαλεί “κυριολεκτικά” αλλεργία στο κρύο
- Εξιχνιάσθηκε υπόθεση εμπρησμού στα Χανιά – Συνελήφθησαν 3 άτομα









