Μιλώντας για το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή και όσα συζητήθηκαν στην Ολομέλεια για τα Τέμπη, η ίδια τόνισε:
«Χθες ήταν μια μαύρη και ιστορική μέρα γιατί για 57 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες η ΝΔ μεθόδευσε τις ποινικές ευθύνες Καραμανλή και Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης είναι ο ιθύνων υπεύθυνος.
Έγινε με προκλητική μεθόδευση να παραπέμψουν τον Καραμανλή για πλημμέλημα. Την ώρα που η ανάκριση λέει για κακουργήματα. Είναι μια γροθιά στο κοινό αίσθημα της κοινωνίας».
Και συνέχισε:
«Γίνεται κάθε φορά μια αντιπαράθεση για να μην με αφήσουν να πω αυτά που πρέπει να ακουστούν. Ο Γεωργαντάς που έγινε το σόου εμπλέκεται στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Είναι λογικά από εκείνους που έπεσαν πάνω στο σκάνδαλο. Αφού δεν έχει πει τίποτα κατά την άποψή μου είναι ελεγχόμενος.
Την επόμενη μέρα που είπαν ότι μίλησα 14 λεπτά, ο υπουργός Κυρανάκης είχε 18 λεπτά και μίλησε 49. Δεν είμαι εκεί για να το βουλώνω, είμαι εκεί για να μιλάω. Δεν υπάρχει κατάχρηση από πλευράς μας»
ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εισήγαγαν μέσω ταχυδρομικού δέματος 62 κιλά ακατέργαστης κάνναβης
- Θεοδωρικάκος: Οι τρεις προκλήσεις για την Ελλάδα του 2030
- Επικό βίντεο: Κάλεσαν Ινδό μετανάστη στο μικρόφωνο και τους έκανε “ρόμπα”!
- Δείτε σε ποιά νησιά μειώνεται κατά 30% ο ΦΠΑ
- Μητσοτάκης: Δεν θα αλλάξω τον εκλογικό νόμο
- Eurobasket-Προπονητής Ισραήλ: «Θα πρέπει να φέρουμε ένα M16 για να σταματήσουμε τον Αντετοκούνμπο»
- Αντιδράσεις από την αγορά: «Δεν ακούσαμε τίποτα για την κατάργηση μνημονιακών βαρών στις επιχειρήσεις»
- Live η συνέντευξη τύπου Μητσοτάκη: «Κάναμε την πιο τολμηρή μεταρρύθμιση της κλίμακας εισοδήματος»
- Τραγωδία στην Πιερία: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα 76χρονος Σέρβος
- Πυρκαγιές στην Ιβηρική: Πάνω από 700 πυροσβέστες στην Πορτογαλία, vid
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΦΠΑ

ΔΕΘ

ΚΟΡΚΙΔΗΣ

ΜΕΤΡΟ

ΣΧΟΛΕΙΑ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΑΘΗΝΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΜΕΤΡΟ

ΦΟΡΟΙ
