με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγό Δημήτριο Χούπη, τον αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη, τον γενικό διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων υποστράτηγο Ιωάννη Μπούρα και τον γενικό διευθυντή Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας υποναύαρχο (Ο) ε.α. Παναγιώτη Σταθόπουλο.
Όπως αναφέρει με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο κ. Δένδιας εξετάστηκε η μέχρι τώρα υλοποίηση της «Ατζέντας 2030» και τα επόμενα βήματα της συνολικής μεταρρύθμισης στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογραμμίζει ότι η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε επί του πλοίου γενικής υποστήριξης ειδικών επιχειρήσεων «Περσέας», που αποτελεί δωρεά προς το Πολεμικό Ναυτικό του προέδρου του ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη» υποναυάρχου ε.τ. Παναγιώτη Λασκαρίδη.
Ο κ. Δένδιας προσθέτει ότι το πλοίο θα επισκεφθεί τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ αρχείου: Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έντουαρντ Γουαρτσόκι: Το ρομπότ-σταρ της Πολωνίας παίρνει και το…λεωφορείο! ΒΙΝΤΕΟ
- Έπος: Πώς βάζαμε βενζίνη το 2021 VS το 2026! vid
- «Βουνό» τα ληξιπρόθεσμα χρέη των Ελλήνων – Στοιχεία-«φωτιά»
- «Από τα πιο αποτελεσματικά στον κόσμο» – Ύμνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ρωσίας
- Κλειστά αύριο Πέμπτη τα σχολεία στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου λόγω της κακοκαιρίας
- Τα λουλούδια που κάθε άνοιξη μετατρέπουν λόφο της Ιαπωνίας σε ένα γαλάζιο υπερθέαμα (BINTEO)
- Ο al-Sharaa της Συρίας έγινε viral στο Λονδίνο για ένα… μπουκάλι (Vid)
- «Μπλόκο» Πούτιν! Ξεκαθάρισε στον Αρμένη πρωθυπουργό πως έχουν τα πράγματα με την ΕΕ
- Η ΕΕ προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ως παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κούβα
- Κλειστά τα σχολεία και οι δομές εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη στον δήμο Καρδίτσας









