Η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι «έχετε καταροκανίσει όλα τα κονδύλια» και ότι έχει χαθεί «ο λογαριασμός ποιοι βουλευτές τηλεφωνούσαν σε ποιους, ποιοι είχαν τους φραπέδες, τους νεσκαφέδες, τους χασάπηδες, τους μανάβηδες, τους μπακάληδες, με τους οποίους συναλλάσσεται ο κ. Μητσοτάκης, που ήρθε λες από μηχανής ή από αλεξιπτώτου να μας πει ότι μάχεται κατά του βαθέους κράτους. Ποιο είναι το βαθύ κράτος αν δεν είναι η οικογένεια Μητσοτάκη; Η κ. Μπακογιάννη… Ο κ. Αυγενάκης».
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε ότι «καταφάγατε το δημόσιο χρήμα και κρυβόσασταν ροκανίζατε τον χρόνο και παριστάνατε ότι δεν ξέρετε τη δικογραφία και την καθυστερούσατε από το να έρθει στη βουλή γιατί ξέρατε τι θα αποκαλυφθεί», επισημαίνοντας ότι «αυτό το τεράστιο σκάνδαλο αγγίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό».
Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «βαθύ κράτος» της ΝΔ. «Η διαφθορά και η διαπλοκή που καταχρέωσε τη χώρα είστε εσείς και όλοι όσοι κυβέρνησαν και καταπόντισαν αυτόν τον χώρο», συμπλήρωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διερωτήθηκε «αν όλοι αυτοί οι βουλευτές, υπουργοί και υφυπουργοί που συναλλάσσονται, παραμένουν μέλη με τις ευλογίες του κ. Μητσοτάκη;», ενώ πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός «θέλει να μας παραστήσει ότι είναι εξοργισμένος και αγανακτισμένος αναλαμβάνοντας την ευθύνη» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ όπως «έκανε και για τα Τέμπη, την ώρα που μπάζωνε».
Αναφερόμενη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας το οποίο συζητείται στην ολομέλεια, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι το κόμμα της θα το καταψηφίσει και ότι «κύριος και πρώτος λόγος είναι ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος δεν κάνει τίποτα αν δεν έχει οικονομικό κέρδος και όλα όσα πράττει είναι στη λογική του «πάμε και όσα φάμε»».
Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου, ο δεύτερος λόγος είναι ο υπουργός Παπασταύρου και «η όλη του διαδρομή που παραπέμπει σε οικονομική εγκληματικότητα, σε εντελώς γκρίζα λειτουργία για την οποία αμείβεστε με υπουργικό θώκο». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι η συνολική περιβαλλοντική της κυβέρνησης είναι ανύπαρκτη και δεν εξασφαλίζει ούτε κατ’ ελάχιστον την προστασία του περιβάλλοντος», ενώ έκανε λόγο και για μια «ενεργειακή πολιτική ασύδοτη». Πρόσθεσε ότι το νομοσχέδιο «θέτει σε διακύβευση το νερό ως δημόσιο αγαθό».
ΑΠΕΜΠΕ,Θ. Αξελός – φωτο: Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έντουαρντ Γουαρτσόκι: Το ρομπότ-σταρ της Πολωνίας παίρνει και το…λεωφορείο! ΒΙΝΤΕΟ
- Έπος: Πώς βάζαμε βενζίνη το 2021 VS το 2026! vid
- «Βουνό» τα ληξιπρόθεσμα χρέη των Ελλήνων – Στοιχεία-«φωτιά»
- «Από τα πιο αποτελεσματικά στον κόσμο» – Ύμνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ρωσίας
- Κλειστά αύριο Πέμπτη τα σχολεία στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου λόγω της κακοκαιρίας
- Τα λουλούδια που κάθε άνοιξη μετατρέπουν λόφο της Ιαπωνίας σε ένα γαλάζιο υπερθέαμα (BINTEO)
- Ο al-Sharaa της Συρίας έγινε viral στο Λονδίνο για ένα… μπουκάλι (Vid)
- «Μπλόκο» Πούτιν! Ξεκαθάρισε στον Αρμένη πρωθυπουργό πως έχουν τα πράγματα με την ΕΕ
- Η ΕΕ προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ως παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Κούβα
- Κλειστά τα σχολεία και οι δομές εκπαίδευσης αύριο Πέμπτη στον δήμο Καρδίτσας









